Beykoz Belediyesi Meclisi Mart ayı çalışmalarına başladı

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart ayı çalışmalarına başladı

08 Mart 2017 Çarşamba 10:25
Beykoz Belediyesi Meclisi Mart ayı çalışmalarına başladı
Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı birinci birleşimi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşti.
Meclisin birleşiminde öncelikle 10 Şubat 2017 tarihli tutanak gündeme alınarak oy birliğiyle kabul edildi, sonrasında ise teklifler ve gündemde olmayan müdürlük teklifi görüşüldü.

Başkan yardımcısı maaş tespiti hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi, sokak aksı uzatılması ve yol türünün değiştirilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi, İncirköy Mahallesi 277 ada 26 parselde bulunan 347 m2 yüz ölçümlü taşınmaz hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi, Akbaba Mahallesi 1 pafta 434 parsel sayılı taşınmazda 24 derslikli İmam Hatip Ortaokulunun yapılması hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

1 adet hasta nakil ambulansı alınabilmesi hakkındaki Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün teklifi, Sosyal Yardım Esasları Yönetmeliğinin yenilenmesi hakkındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi, Kadro iptal ve ihdas işlemi hakkındaki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi, Elmalı İlkokuluna isim verilmesi hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi de oy birliğiyle meclisten geçti.

Gündemde olmayan müdürlük teklifi olarak görüşülen Akbaba Mahallesi Çarşamba Sokak No: 2/1A adresinde bulunan yapının 5 yıllığına kullanım hakkının Beykoz Özel Sporcular Spor Kulübü Derneğine verilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi Hukuk Komisyonuna sevk edildi.

Beykoz Spor Kulübü ve Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı’na nakdi yardım yapılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Kültür Müdürlüğünün Mardin Mazıdağı Belediyesiyle Kardeş Şehir olması talebi ise Teklif Karar olarak kabul edildi.

 
Son Güncelleme: 08.03.2017 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1 2024-01-14 04:09:23

1

banner3