Beykoz Bayramı Van'da kutladı!

Beykoz Belediyesi, depremin meydana geldiği Van'a üç TIR yardım malzemesi...

Beykoz Bayramı Van'da kutladı!

Beykoz Belediyesi, depremin meydana geldiği Van'a üç TIR yardım malzemesi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beykoz Bayramı Van'da kutladı!

Beykoz Belediyesi, depremin meydana geldiği Van'a üç TIR yardım malzemesi gönderdi. Başkan Yücel Çelikbilek de gönüllü ekiple birlikte bayramda Van'a giderek, kardeş köyleri ziyaret etti ve yardımların dağıtımını gerçekleştirdi.

 

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Torun, Basın Danışmanı Abdurrahman Fidancı, Özel Kalem Müdürü Adem Çalışkan, AK Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen ve  Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sağlam'ın da aralarında bulunduğu ekiple Kurban Bayramını Van'daki depremzedelerle birlikte geçirdi.

""

 

Bayramdan bir gün önce Van'a giden Çelikbilek, ilk olarak Van Valisi Münir Karaloğlu ve Vali Yardımcıları ile biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Vali Karaloğlu tüm Türkiye'nin depremde birlik olduğunu belirterek, özellikle İstanbul'daki ilçe belediyelerin çalışmalarını takdir etti. Van Afet Merkezi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin afet merkezini ziyaret eden Beykoz ekibi, bayram sabahı Van Ulu Cami'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte bayram namazını kıldı ve vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Daha sonra ise Erciş'e bağlı Bucakönü, Küplü ve Yoldere Köylerini ziyaret ederek, köy halkı ile bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Yardımlar Köy Muhtarlıklarına teslim edilirken, çocuklar büyük bir sevinçle yardım kolilerini taşımaya yardımcı oldular. Başkan Çelikbilek kurbanlıklarını köyde kestirip köy halkı ile birlikte bayram yemeği yedi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği görüşmelerde, Köy halkı yardımlardan dolayı tüm Beykozlular'a teşekkür etti.

""

 

Bayramın ikinci günü ise depremde can ve mal kaybının yaşandığı köyler gezildi. Vali Yardımcısı Zafer Coşkun'un da katıldığı gezi kapsamında Güveçli, Dağönü, Göllü ve Gedikbulak köyleri ziyaret edildi. Evlerin tamamına yakınının yıkıldığı köylerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikbilek, köyün ihtiyaçlarının koordineli bir şekilde giderileceğini söyledi.

 

Gezi kapsamında AK Parti Van Milletvekilleri Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, Mustafa Bilici ve Gülşen Orhan'la biraraya gelerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Çelikbilek, kardeş köylerin temel ihtiyaçlarının belirlendiğini, Bayram akabinde bu ihtiyaçların giderilmesi için harekete geçileceğini söyleyerek gönüllü ekiple birlikte İstanbul'a döndü.

 

""

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3