BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube'den Ümraniye Emniyeti'ne ziyaret

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, yönetimi ile birlikte,...

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube'den Ümraniye Emniyeti'ne ziyaret

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, yönetimi ile birlikte,...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube'den Ümraniye Emniyeti'ne ziyaret

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, yönetimi ile birlikte, ilçelerinde bulunan resmi kurum ve STK  ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Ümraniye Emniyet Müdürü Adem Öztürk'ü makamında ziyaret eden BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Yönetimi, sosyal sendikacılığın önemine dikkat çekiyor.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Karakoç; yaptıkları sosyal sendikacılığın getirdiği başarılara değinerek, her şeyden öte insan odaklı bir  hizmet anlayışı ile bu görevi yürüttüklerini söyledi. ?Milletimizin hizmetindeyiz' sloganımız vizyonumuzu ortaya koymaktadır, dedi.

Son yıllarda Emniyet teşkilatının başarılarına da değinen Karakoç; ülkemizde hiçbir eylemde ve mitingte MEMUR-SEN üyelerinin taşkınlık yapmadığını ve yapmayacağını, sadece hak arama konusunda yasal süreci ve ikili ilişkileri dikkate alarak hareket ettiklerini vurgulayarak görevlerinde başarılarının devamını diledi.

""

Emniyet Müdürü Adem Öztürk de ziyarette yaptığı konuşmada; STK'ların ülkemizde çok önemli bir yer tuttuğunu, bu paralelde sendikalara da görevler düştüğünü belirtti. Ülkemizin daha müreffeh seviyede olması için herkesin bir şeyler yapması gerektiğini belirten Öztürk; sendikaya göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, Şube Başkanı Karakoç tarafından gücün ve adaletin simgesi Osmanlı arması içeren bir tablonun hediye edilmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72