BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube bu organizasyonuyla Türkiye gündeminde

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube bu organizasyonuyla Türkiye gündeminde

26 Şubat 2013 Salı 11:17
BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube bu organizasyonuyla Türkiye gündeminde

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanlığı'nın Antalya - Alanya'daki  eğitim ve istişare toplantısı tüm sendikalara örnek olacak nitelikteydi. 3 gün süren toplantıda üyeler, hem tatil yapıp stres atma imkanı buldu, hem de birbirlerini daha iyi tanıyıp kaynaşma ortamı yakaladı.


BEM-BİR-SEN'in en aktif şubesi olan İstanbul 7 No'lu şubenin bu organizasyonu; gerek verimlilik gerekse katılım ve organizasyon olarak dört dörtlük geçti. Antalya-Alanya Adenya Otel'deki 3 günlük 2. eğitim ve istişare toplantısına bazı üyeler, aileleriyle birlikte katıldı. Üyeler, hem tatil yapıp stres atma imkanı buldu, hem de birbirlerini daha iyi tanıyıp kaynaşma ortamı yakaladı. Niyazi Karakoç başkanlığındaki BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube'nin bu organizasyonuna; BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbayn yanı sıra Şube Başkan Yardımcılar Sıtkı Uçar, Ömer Kuzuoğlu, Bülent Yıldırım, Abdullah Kuruçay ve yönetici üyeler de katıldı. Ayrıca bölgedeki yerel basın mensupları da toplantıya katıldı. Yaklaşık 60 kişinin katıldığı eğitim ve istişare toplantısından önemli kararlar da çıktı.

 

Tarihi ve doğal güzellikler gezildi

Bölgedeki yerel basın mensuplarının da davet edildiği eğitim ve istişare toplantısında bölgedeki tarihi ve doğal güzellikler de gezildi. Organizasyonun 2. gününde gezi programı yapıldı. İl gezi durağı Aspendos Antik Kenti oldu. Yoğun yağmura rağmen antik tiyatro gezildi ve bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Öğleden sonra ise Alanya'nın tamamının görüldüğü ve muhteşem manzarasıyla dikkat çeken Alanya Kalesi gezildi. Tarihi zenginliğiyle dikkat çeken Alanya Kalesi'nde yine bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

""

İstişare toplantısından güzel kareler

Organizasyonun ikinci gününde ise otelin konferans salonunda istişare ve eğitim toplantısı gerçekleşti. Toplantının sunumunu Hakan Kılıç yaparken program selamlama konuşmalarıyla başladı. BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay yaptığı selamlama konuşmasında 7 No'lu Şube'nin başarısına değinirken; 7 No'lu Şubemizin yapmış olduğu çalışmaları her zaman takdir ettik.  Sendika olarak 9 yıldır ücret dengesizliğini dile getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Hükümet yetkililerine bu dengesizliği her platformda anlatıyoruz. Yerel yönetim çalışanlarını herkes hor görür durumdaydı. Şimdilerde herkese belediyelerde, özel idarelerde çalışmak için yarışıyor. Biz hak ve adalet ölçüleri çerçevesinde efendilerin hatırını değil, halkın hatırını üstün tutan bir görüş ve düşünce zihniyetin ürünüyüz dedi.

""

Karakoç, “Her geçen gün daha da güçleniyoruz”

İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise her geçen gün daha da güçlendiklerini ifade ederek, 2012 yılı sendikamız adına başarılı bir yıl olmuştur. İlk toplu sözleşmeyi imzalayan sendikamıza emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Şube olarak güzel işlere imza atıyoruz. Şahsım adına şube yönetimime ve emeği geçenlere teşekkür ederim. 2013 yılı inşallah hayırlara vesile olur. 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da her birimiz, üyelerimiz ve üye olmayan arkadaşlarımızla yakından ilgilenmeliyiz. Bütün üyelerimizin sıkıntılarıyla, sevinçleriyle mutlaka yakından ilgilenelim diye konuştu.

Konuşmaların ardından katılımcılara bilgiler aktaran Yrd. Doç Dr. Abdulhakim Beki kısa bir konferans verdi. 7 No'lu Şube'nin ve genel merkezin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Beki, “İlklerin sendikasında olmanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Sosyal sendikacılıktan söz ederken Hz. Ömer'den bahsetmemek mümkün değil. Sosyal adaleti sağlamak ve sorumlu olduğumuz kişilere karşı görev bilincinde hareket etmemize güzel örneklerdir. Mazlumlara sahip çıkmamızı Hz. Ömer'in hayatında görebiliyoruz. Bu anlamda BEM-BİR-SEN ve MEMUR-SEN'in de aynı yolu izlediğini görüyoruz” dedi.

""

Konuşmaların ardından katılımcılara teşekkür plaketi verildi. Programa katılan, basın mensuplarına da birer teşekkür plaketi takdim edildi.


""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72