Belediye ve İŞKUR 100 kişi istihdam edecek

Beykoz Belediyesi ile İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü arasında toplum yararına..

Belediye ve İŞKUR 100 kişi istihdam edecek

Beykoz Belediyesi ile İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü arasında toplum yararına..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Belediye ve İŞKUR 100 kişi istihdam edecek

Beykoz Belediyesi ile İŞKUR İstanbul İl Müdürlüğü arasında toplum yararına çalışma projesi kapsamında protokol imzalandı. Protokol kapsamında 100 kişilik üç aylık geçici personel alınacak.

 

Beykoz Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde  100 personelin üç ay süreyle çalışacağı protokol, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun arasında imzalandı. Başkan Yücel Çelikbilek, belediye bünyesinde kurulan İş Bulma biriminin son sekiz ayda 600 kişiyi çeşitli fabrika ve firmalara yönlendirerek iş sahibi yaptığını belirterek, “İŞKUR ile birlikte zaman zaman işbirliği yapıyoruz. 2011 yılı içinde imzaladığımız bu ikinci protokol. Daha önce de 100 kişi çalıştı. Yeni dönem Ekim-Kasım-Aralık aylarını kapsıyor” dedi.

 

İŞKUR İl Müdürü Muammer Coşkun da, İstanbul'daki tüm belediyelerle ortak projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerle yaptığımız protokollerle bugüne kadar binlerce vatandaşımıza istihdam oluşturduk. Belediye başkanlarımız bu konuda çok duyarlı. Başkan Yücel Çelikbilek'e teşekkür ederim. Hükümetimiz ve Bakanlığımız bu yönde büyük çaba sarf ediyor”dedi. Toplum yararına çalışma projesi kapsamında çalışmak isteyenlerin bizzat İŞKUR Kadıköy Şubesi'ne başvurmaları gerekiyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72