BATTAL ilgezdi, esnafın dertlerini dinledi

Başkanı Battal İlgezdi de katılarak, pazar esnafının ve alış veriş yapan vatandaşın sorunlarını dinledi.

BATTAL ilgezdi, esnafın dertlerini dinledi

Başkanı Battal İlgezdi de katılarak, pazar esnafının ve alış veriş yapan vatandaşın sorunlarını dinledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
BATTAL ilgezdi, esnafın dertlerini dinledi

Ataşehir Kent Konseyi'nin İnsan Hakları Haftası çalışmalarına Belediye Başkanı Battal İlgezdi de katılarak, pazar esnafının ve alış veriş yapan vatandaşın sorunlarını dinledi.

 Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Kent Konseyi'nin İnsan Hakları Haftası nedeniyle mahallelerde yaptığı çalışmalara eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile birlikte katıldı. Başkan Battal İlgezdi, Kent Konseyi Başkanı Şerife Özdemir ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Begüm Yavuz, Hüseyin Gülsoy ve Turan Dolu'dan Kent Konseyi'nin yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi aldıktan sonra semt pazarını gezdi, esnafla tek tek tokalaşıp, satışlar ve sorunlarına ilişkin sohbet etti.

Ataşehir Kent Konseyi 10-17 Aralık İnsan Hakları Haftası nedeniyle Ataşehir halkının sorunlarını dinleyerek doktor, psikolog ve avukat desteği ile sorunlara çözüm yolları arıyor. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de İnönü Mahallesi semt pazarında yapılan İnsan Hakları çalışmalarına katılarak vatandaşın sorunlarını ve belediyeye ilişkin istekleri dinledi. Vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan İlgezdi, pazar esnafının zor günler yaşadığını, Ataşehir Belediyesi olarak esnafın sorunlarına da çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.


""

Tezgâhlarda satılan yiyecekten giyeceğe kadar tüm ürünlerin etiketlerine bakan Başkan İlgezdi, alış veriş yapan vatandaşların da sorunlarını dinledi. Aşırı soğuğa rağmen yaklaşık 2 saat semt pazarının tüm tezgâhlarını gezen Başkan İlgezdi, mahalle pazarlarının alım gücü düşük vatandaşlar için önemli olduğunu vurguladı ve pazarcı esnafının sağlıklı ürün satmasını sağlamak için denetimlerin aralıksız yapıldığını vurguladı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3