Başkan'dan camiye asansör sözü

Başkan'dan camiye asansör sözü

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Başkan'dan camiye asansör sözü

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, cami ve dernek gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Anıtlar Derneği Karacabey Yetmişevler Cami Kültür ve Eğitim Merkezi'nde ekibiyle birlikte kahvaltılı toplantıda tüm ilçe cami dernekleriyle bir araya gelen Başkan Zengin, dört yıl boyunca verdiği hizmetleri anlattı.

Bürokratik engellere takılan projelerinin hayata geçirilmesi için aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ettiklerini belirten Maltepe Belediye Başkanı, biten ve yapımı devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Zengin, "Biz hizmet verirken gönül gözüyle görerek yapıyoruz. Maltepe'ye yararlı her projeyi gerçekleştirmek istiyoruz." dedi. Maltepe Belediyesi'nin verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Zengin'e teşekkür eden dernek yöneticileri, taleplerini dile getirdi. Cami ihtiyaçlarını sırayla karşılayacağını ifade eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, Cevizli Yavuz Selim ve Cami İdealtepe Kadriye Hatun Cami için asansör yapılacağını söyledi.

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72