Başkan Yücel Çelikbilek, hizmetleri anlattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet medya temsilcileriyle...

Başkan Yücel Çelikbilek, hizmetleri anlattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet medya temsilcileriyle...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Yücel Çelikbilek, hizmetleri anlattı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet medya temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda biraraya gelerek yaptığı çalışmaları ve projeleri paylaştı. Bürokrasiden dolayı iş yapmakta zorlandıklarını vurgulayan Başkan Çelikbilek, “Beykoz'da doğal sit kalkarsa daha düzgün ve planlı gelişme sağlanabilir” dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, internet haber sitelerinde görev yapan gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. BEYTAŞ Sosyal Tesisleri'nde yapılan toplantıda çalışmalarını anlatan Başkan Çelikbilek şunları söyledi:

 “Birçok projemiz iki yıldır kurulda bekliyor. Örneğin birçok meydan düzenleme çalışmamızın alt yapısını, projesini tamamladık. Ancak onay bekliyoruz. Kendi belediyemizin binasını yaparken bile sıkıntılarla karşılaştık. Ancak bunlara rağmen birçok hizmeti halkımıza sunduk. Belediye binamızın yanı sıra, kültür merkezini yeniliyoruz.

Konservatuarı, kütüphanesi ve tiyatro sahnesiyle hizmet verecek. Gençlerimiz, çocuklarımız için kurslar, eğitimler vereceğiz. İlçemizin kent dokusunu güzelleştirmek amacıyla belediye önü ve Soğuksu meydanını kazandırdık. Ortaçeşme, Tokatköy ve Paşabahçe meydanları için de projelerimiz hazır. Onay bekliyoruz.

Sekiz mahallemize yeni muhtarlık hizmet binası yaptık. Mahalle konakları yapmayı planlıyoruz. Bağ ve bahçe tutkunları için hobi bahçesini hizmete sunduk. Mevcut parklarımızı düzenlemenin yanı sıra yeni parklar kazandırdık.

Vatandaşlarımızın en önemli sorunlarının başında gelen mülkiyet, 2B konusunda hem hükümetimiz hem de biz yerel yöneticiler yoğun gayret gösterdik. Meclis açıldığında ilk gündem konularından biri olacak. Vatandaşlarımızın lehine sonuçlanacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3