Başkan Poyraz'dan Alemdağ'a müjdeler

Başkan Poyraz'dan Alemdağ'a müjdeler

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Başkan Poyraz'dan Alemdağ'a müjdeler

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Alemdağ'da ev ziyareti yaptı

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet  Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ile birlikte Akyılmaz ailesini ziyaret etti. Mahalle halkının sorular sorduğu toplantıya gençler de ilgi gösterdi. Gençler, mahallelerine yapılan kültür merkezinde etkinliklerin başlayacağı tarihi iple çektiklerini söylerken, Başkan Poyraz, Ekim 2013 tarihinde kültür merkezinde yapılacak bir etkinlikte buluşma sözü verdi.

Toplantıda imar planları ile ilgili soru sorular yöneltilince Başkan Poyraz şunları söyledi; "Göreve geldiğimizde Alemdağ'ın imar planları yoktu. Bu durum mahallenin gelişim sürecine de etki etti. Kısa sürede çıkardığımız imar planları ile mahallenin ihtiyacı olan yapılara kavuşmasını sağladık. İmar katları arsanın ölçeğine göre farklılık gösteriyor. Bu mahalle için en fazla 6 kat veriliyor. Alemdağ'ın tarihten gelen adını ve duruşunu bozmadan yeni bir çehre kazandırmak birinci hedefimizdir.

 2B arazileri ile ilgili bir konu için yakın zamanda Ankara'da olduklarını söyleyen Başkan Poyraz, "Başbakanımız konu ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyor. Yakında insanları memnun edecek bir şekilde sonuçlanacak" dedi.

Başkan Poyraz ziyaretin ardından, mahalle sakinlerinden Merhume Meliha Erenoğlu için düzenlenen Kuran-ı Kerim okumasına katılmak için Vakıf Camii'ne geçti.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3