Başkan Poyraz ziyaretlere devam ediyor

Başkan Poyraz ziyaretlere devam ediyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Poyraz ziyaretlere devam ediyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz hiç aksatmadan sürdürdüğü ziyaretlerde Çekmeköylüler'in sesine kulak vermeye devam ediyor.

Başkan Poyraz günlük mesaisinde büyük önem ve değer verdiği ev ziyaretlerinin ilk durağında Nişantepe Mahallesi sakinlerinden Naciye Keser ile komşularının konuğu oldu.

Mahalle sakinlerine ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi veren Başkan Poyraz ziyaret mesaisine daha sonra Mimar Sinan Mahallesi sakini Murat Çiçek ile devam etti. Başkan Poyraz, Çekmeköy'deki gelişmeleri ve kısa süre içinde gerçekleşecek yeni projeleri vatandaşlara anlattı.

Mahalle sakinlerinin düşüncelerini ve isteklerini not ettiren Başkan Poyraz, kendisinin ve başkan yardımcılarının her gün halkın içinde olduğunu ifade ederek, vatandaşın sesine kulak vermekten asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Başkan Poyraz, ev ziyaretinin ardından Mimar Sinan Mahallesi esnaflarını da ziyaret etti. Esnaflarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Poyraz, işyerleri ve sokakta karşıladığı vatandaşların da hatırını sordu, sohbet etti.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3