Başkan Öz, Kaynakçılara Ödül Verdi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Gedik Üniversitesi'nin...

Başkan Öz, Kaynakçılara Ödül Verdi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Gedik Üniversitesi'nin...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Öz, Kaynakçılara Ödül Verdi

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Gedik Üniversitesi'nin düzenlediği  "I. Kaynakçılık Beceri Yarışması Weld Cuo 2013"  ödül törenine katıldı.

Gedik Üniversitesi ve Milli Eğitim Bakanlığı  İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün  işbirliği ile düzenlenen "1. Kaynakçılık Beceri Yarışması Weld Cup 2013" sonuçlandı. 122 okulun arasında dereceye giren öğrenciler için Gedik Üniversitesi Pendik Yerleşkesi'nde ödül töreni düzenlendi.

İstanbul Vali Yardımcısı Harun Kaya, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü adına Şennur Çetin, Pendik Kaymakamı Cafer Odabaşı, Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik Sadıklar, Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Topuz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı törene katıldı.

Ödül töreninde Gedik Holding'in kurucusu Halil Kaya Gedik'in hayatını anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Ardından Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik Sadıklar, konuşmasında Gedik Üniversitesi'nin kuruluş  felsefesinde yer alan üniversite ve  sanayi işbirliğinin, Türkiye'de önemli bir yer tuttuğunu söyledi. Sadıkların konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Elektrik Ark Kaynağı, Metal Aktif Gaz Kaynağı, Asal Gaz Kaynağı, Oksi Asetilen Gaz Kaynağı" dallarında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, burada bir konuşma yaparak Gedik Holding'in kurucusu Halil Kaya'yı anarak, "Halil Kaya Gedik, işini çok iyi yapan bir insandı. İnatçı, karşısındakiyle savaşan bir yapısı vardı. Bugün hem Halil Gedik'i anıyoruz hem de 24 Ocak Uğur Mumcu'yu anıyoruz. Her ikisine de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3