Başkan Öz, Balkanlılar Şenliği'ne katıldı

Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kartal Belediyesi...

Başkan Öz, Balkanlılar Şenliği'ne katıldı

Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kartal Belediyesi...

11 Haziran 2014 Çarşamba 11:42
Başkan Öz, Balkanlılar Şenliği'ne katıldı

Başkan Öz, Balkanlılar Bahar Şenliği’ne katıldı
Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde Bahar Şenliği düzenlendi. Şenliğe onur konuğu olarak Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz davet edilirken, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Angel Angelov, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Dernek Başkanı Tuncay Özgön, yaptığı açılış konuşmasında, dernek üyelerinin arasındaki ilişkilerin gelişmesi için üyelerin derneğe sahip çıkması gerektiğine dikkat çekerek derneğin kuruluşundan bugüne kadar kendilerine her türlü konuda yardımcı ve destek olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. 

 

“Halklar birbirine yakın olduğu sürece ülkeler

arası sorunlar yok olmaya mahkumdur”

 

Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği Bahar Şenliği’ne katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  10. Yıl Marşı eşliğinde alkışlarla karşılandı. Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada, “Siz sivil toplum örgütleri güçlü olmak zorundasınız. Bu açıdan yüzyıllarca beraber yaşadığınız topraklarla iyi ilişkiler kurmak zorundasınız. Bizler de yönetici olarak üstümüze düşen görevi yerine getiririz. Ben bir yerel yönetici olarak derneğinize sahip çıkmanızı istiyorum. Neden? Çünkü halklar birbirine yakın olduğu sürece ülkeler arası sorunlar yok olmaya mahkumdur. Sonuçta o ülkeleri oluşturan da bu halktır. Bize Balkanlarla olan ilişkilerde bu köprüyü siz sağladınız. Ben de Kartal Belediyesi adına tekrar sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Bulgaristanlı pop sanatçısı Teodora, şenliğe katılanlara bir konser verdi. 

 

Son Güncelleme: 11.06.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72