Başkan Keskin Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Başkan Keskin Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Keskin Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı
Gediktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin meslekler konusunda bilgi sahibi olmaları ve doğru meslek seçimi yapabilmeleri için eğitici programlar düzenliyor. Farklı konukların çağrılacağı programın ilk konuğu Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin oldu.


Eğitimde kaliteyi herşeyin üzerinde tutan ve bu anlamda düzenlediği etkinliklerle gençleri önemli isimlerle buluşturan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu defa kendisi sahnedeydi. Gediktaş Anadolu İmam Hatip Lisesinin düzenlediği tecrübe paylaşımı söyleşilerinin ilk konuğu Başkan Keskin'di.

Programı düzenleyen okul yetkililerine teşekkür eden Keskin, söyleşide kısaca hayatını ve öğrenme serüvenini aktardı. Nerede doğup büyüdüğünü ve hangi okullarda eğitim gördüğünü öğrencilerle paylaşan Keskin, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Okul hayatı hakkında detaylı bilgiler veren Keskin,  okul yıllarına dair unutamadığı kesitleri dinleyicilere sundu. Öğrencilerle böyle bir organizasyonda buluştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Keskin, “Tecrübelerimizi sizlere aktarmayı görev sayıyoruz. Buraya gelirken öğrencilik yıllarıma döndüm” dedi. Öğrencilere en çok yapmaları gereken şeyin kitap okumak olduğunu vurgulayan Keskin, “Bu konuşmamdan sonra bir kişinin bile kitap okumaya başlaması beni bahtiyar eder. Sizlerin okuması için elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda okullarda etkinlikler düzenliyoruz” dedi.

""

Başkandan Altın Öğütler

Başarılı olabilmenin yolunun niyet etmekten geçtiğinin altını çizen Keskin, “Bunu başarabilirsek ne mutlu bize” dedi. Özellikle gençleri gerçek hayattan koparan bir faktör olan televizyon programlarına atıfta bulunan Keskin, öğrencilere birçok öğütte bulundu. “Kendinize soru sorun. Anlamlı ve doğru sorular sizi her zaman başarıya götürür.” diyen Keskin, zamanın etkin kullanılması gerektiğinin de altını çizdi. Allah'ın herkese bir günde 24 saat verdiğini ifade eden Başkan, öğrencilere “Kendinize hedefler koyun” dedi.

Keskin, “Son dönemde artan şiddet olaylarının en büyük sebebi insanlarımızın yaşamış olduğu psikolojik sorunlar ve manevi boşluklardan kaynaklanıyor. Bunun önüne geçmeliyiz” dedi. Umudunu Türkiye'ye bağlayan çok sayıda ülkenin olduğunu ifade eden Keskin, “Hayatınızda vereceğiniz kararlar önemli. Bunları da düşünün. Etrafınıza kayıtsız kalmayın” dedi. Sonrasında ise Başkan Keskin, öğrenciler ve okul yönetimiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72