BAŞKAN KESKİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KESKİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

17 Mart 2013 Pazar 18:02
BAŞKAN KESKİN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, düzenli olarak yaptığı mahalle toplantılarına ve ev ziyaretlerine devam ederken, mahalle muhtarlarıyla da fikir alışverişinde bulunuyor.

Toplumun her kesimiyle istişare halinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, birim müdürleriyle birlikte Sultanbeyli'nin mahalle muhtarlarını çalışma ofisinde ağırladı.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Keskin, TEM otoyolu bağlantı yollarından, kamu binalarına, kültür hizmetlerinden eğitim çalışmalarına kadar son dönemdeki yeni projeleri anlattı.

TEM bağlantı yollarının açılmasının ardından ilçenin gelişim ve değişim sürecinin hızlandığını söyleyen Keskin, ilçenin mahalle mahalle kalkınmasının önemine değindi ve bu anlamda muhtarların fikir ve önerilerine kulak verdi. Başkan Keskin'in konuşmasının ardından, mahalle muhtarları söz alarak istek ve taleplerini iletti.

""

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72