Başkan Keskin halkla iç içe

Başkan Keskin halkla iç içe

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Keskin halkla iç içe

Çalışmalarını vatandaşın talep ve önerilerine uygun şekilde yürütmeye yoğun gayret gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, fırsat buldukça ilçe halkıyla biraraya geliyor. Kent meydanını, alışveriş merkezlerini ve semt pazarlarını sık sık gezen Keskin, kimi zaman da yerel işletmelerde ve derneklerde vatandaşın derdini ilk ağızdan dinliyor.

 

Mahalle toplantılarına ara vermeden devam eden Hüseyin Keskin, bu istişare toplantılarını ilçede yaptığı ziyaretler ve saha gezileriyle zenginleştiriyor.

Göreve geldiği günden buyana halkla birebir diyaloğa büyük önem veren Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bunu hayata geçirebilmek için çeşitli adımlar atıyor. Her yıl düzenlenen mahalle toplantılarında halkı dinleyen ve çalışmaları paylaşan Keskin, yaptığı ziyaretler yoluyla vatandaşlarla sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Keskin bu uygulamayla ilçede devam eden projeleri de yerinde inceliyor. 23 yıllık hayal olan Gölet Projesi'ni hemen hemen her fırsatta inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Keskin, ilçenin en büyük ihtiyacı olan 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmalarını da titizlikle takip ediyor.


""

 

Başkan Keskin, pazar esnafı, ilçe halkı ve gençlerle birarada

Başkan Keskin, semt pazarlarını gezip pazar esnafıyla ve alışverişe gelen vatandaşla Sultanbeyli üzerine sohbet ediyor. Sıcak diyalogların yaşandığı ziyaretlerde, merak edilen konularda vatandaşlara bilgi veren Başkan Keskin'e ilgi büyük oluyor.

Belirli aralıklarla Kent Meydanı ve alışveriş merkezlerinde dolaşan Keskin, ilçe gençleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Sultanbeyli için önemli bir yere sahip memleket dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını sık sık ziyaret eden Keskin, ilçede yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verirken, halkın talep ve önerilerini dinleme fırsatı buluyor.


""


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3