Başkan Keskin evlerinize konuk oluyor

Başkan Keskin evlerinize konuk oluyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Keskin evlerinize konuk oluyor

Düzenlediği mahalle toplantılarının ardından ilçe genelinde de halkla sık sık biraraya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, şimdi de ilçe sakinlerinin evine konuk oluyor. Sultanbeyli hakkında söyleyecek sözü olan herkesi dinlemeyi kendine ilke edinen Keskin'in bu uygulaması halkın takdirini topluyor.

Vatandaşlarla birebir diyaloğa büyük önem veren Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, bu çerçevede her yıl farklı uygulamalar hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıllarda mahallelerde yapılan toplantı ve geziler, bu yıl yerini ilçe sakinlerinin konuk olduğu toplantılara bıraktı. Bu uygulamanın bu yıl ki en faydalı tarafı ise, her mahalleye bir belediye birim müdürünün sorumlu kılınması. Müdürler sorumlusu oldukları mahallenin tüm sorunlarıyla birebir ilgileniyor.

Birim müdürlerinin ilgilendiği mahalle sakinleriyle toplantılarda biraraya gelen Keskin, şimdi de yine müdürleriyle ev sohbetlerine gidiyor ve vatandaşların sıkıntılarını dinliyor.

""

Samimi Bir Ortam Oluşuyor

Şimdiye kadar 30'a yakın ailenin konuğu olan Keskin'in bu uygulaması halktan tam not aldı. Ziyaret edilen evin bulunduğu mahalle sakinlerinin de katıldığı ev sohbetlerinde, ilçenin sorunları konuşuluyor. Halk var olan sorunlarını ilk ağızdan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e anlatma fırsatı buluyor. İlçede yapılan çalışmaların da halkla paylaşıldığı ev ziyaretlerini her mahallenin sorumlu müdürü organize ediyor.

""
""
""
""
""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72