Başkan İsmail Erdem, Kent denetiminde

Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, hafta sonu, sabahın erken...

Başkan İsmail Erdem, Kent denetiminde

Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, hafta sonu, sabahın erken...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan İsmail Erdem, Kent denetiminde
Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem, hafta sonu, sabahın erken saatlerinde Veysel Karani ve Eyüp Sultan Mahallesi'nde bir dizi inceleme ve denetimlerde bulundu. Seyit Ahmet Errufai Camii toplantı salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı İsmail Erdem, burada mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Mahalle esnafını ziyaret eden Başkan Erdem, mahalle sakinleriyle de ayaküstü sohbet etti.

Seyit Ahmet Errfai Camii toplantı salonunda, mahalle sakinlerine seslenen Başkan İsmail Erdem, dev projelerden birisi olan Veysel Karani Kültür ve Spor Kompleksi'nin temeli atıldıktan sonra çalışmaların hızla sürdüğünü, inşaatın 2012 yılı içerisinde bitim aşamasına geleceğini vurguladı. Kültür ve spor tesislerini ilçe genelinde yaygınlaştırmayı ve herkesin spor yapmasını sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Başkan Erdem, "Sancaktepe'de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Sancakpelilerin her alanda en iyi imkânlara sahip olması için ilçemizde kültür ve spor salonlarının temellerini atmış bulunmaktayız. Böylece vatandaşlarımız, gençlerimiz, yediden yetmişe herkes nezih ortamlarda spor yapma imkânı bulacak" dedi. Veysel Karani Kültür ve Spor Kompleksi'nde kapalı spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, kültür merkezinin bulunduğunu belirten Başkan Erdem, yeni yapılan bu yatırımlarla sağlık, spor ve kültürel alanda bölgenin her türlü ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

""

Kahvaltılı toplantı sonrası Başkan Erdem, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla birlikte mahallenin cadde ve sokaklarında incelemeler yaptı. Alt ve üst yapı, kaldırım, tretuvar, yol, asfalt serimi gibi fen işleri ağlıklı hizmetleri yerinde denetleyen Başkan İsmail Erdem, şehrin dokusuna, kimliğine önem verdiklerini, bununla birlikte kaliteli ve estetik anlamda tretuvar, kaldırım çalışmaları yaptıklarını vurguladı. Ayrıca Başkan Erdem, Veysel Karani esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Yavuz Selim Caddesi boyunca vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Erdem, vatandaşlara işlerinde kolaylık diledi.

Veysel Karani Kültür ve Spor Kompleksi inşaat çalışmasını da yerinde inceleyen Başkan İsmail Erdem, yetkililerden gelinen durum hakkında bilgi aldı. Erdem, buradaki incelemelerinin ardından dört kilometrelik yürüyüşle Eyüp Sultan Mahallesi'nde yapımı hızlı bir şekilde devam eden dev projelerden birisi olan Eyüp Sultan Kültür ve Spor Kompleksi'nin inşaat alanına geçti. Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Erdem, kent denetimlerini burada sonlandırdı.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72