Başkan Hasan Can, ilçedeki Rizeliler ile buluştu

Başkan Hasan Can, ilçedeki Rizeliler ile buluştu

09 Mart 2017 Perşembe 15:32
Başkan Hasan Can, ilçedeki Rizeliler ile buluştu
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde Ümraniye Rizeliler Derneği birlik, Beraberlik ve Dostluk Yemeği programında, Rizeliler ile bir araya geldi.

 

Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak, ESİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Rizeliler Derneği Başkanı Necmettin Birinci, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, STK temsilcileri, vakıf başkanları, meclis üyeleri ile Rizeli hemşeriler katıldı.

Ümraniye Rizeliler Derneği Başkanı Necmettin Birinci, “Kardeşlik, birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz günler bizim olsun. Bu anlamda her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Hasan Can Bey’e teşekkür ederim” dedi.

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programda, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, gündeme dair birer selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini değerlendi. Başkan Hasan Can, “Değerli arkadaşlar yeni anayasanın kabulü için tabii ki yüzde 50+1 yetiyor ama yüzde 65 olduğu zaman muhalefetin ayağı titreyecektir ve daha saygılı konuşma lüzumu hissedecektir. Yüzde 70’leri gördüğümüz takdirde taşlar yerine oturacak ve kimsenin diyecek bir şeyi kalmayacaktır. Bu sebeple bir fazla oy bu ülkenin daha güçlü olmasına katkı sağlayacaktır” dedi ve konuşmasına Ümraniye Belediyesi tarafından hazırlanan “Evlat” filminden bahsederek son verdi.

Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, “Böyle güzel bir akşamda siz değerli hemşerilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ülke ve millet olarak da hep birlikte ülkemizi güzel günlere ulaştıracağız” dedi.

Programın sonunda Ümraniye Rizeliler Derneği tarafından, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ve protokole plaket takdim edildi.

 
Son Güncelleme: 09.03.2017 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72