Başkan Çelikbilek'in acı günü

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in kayınvalidesi Saime Engin,...

Başkan Çelikbilek'in acı günü

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in kayınvalidesi Saime Engin,...

03 Kasım 2013 Pazar 15:43
Başkan Çelikbilek'in acı günü

 

Başkan Çelikbilek’in Kayınvalidesi Ebediyete Uğurlandı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in kayınvalidesi Saime Engin, ailesi ve sevenlerinin katılımıyla ebediyete uğurlandı.

1 Kasım Cuma sabahı tedavi gördüğü hastanede  Hakk’ın rahmetine kavuşan 90 yaşındaki Saime Engin için, çok sayıda vatandaşın katılımıyla Soğuksu Merkez Camii’nde cenaze namazı  kılındı. Beykoz Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın kısa konuşmasının ardından kılınan cenaze namazının ardından merhume Saime Engin Beykoz Şahinkaya mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.

Başkan Çelikbilek’i cenazede, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Beykoz Belediye çalışanları da yalnız bırakmayarak acısını paylaştı ve başsağlığı dilediler.

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3