Başkan Can'dan hediye akülü engelli arabası

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dört engelli vatandaşa akülü engelli...

Başkan Can'dan hediye akülü engelli arabası

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dört engelli vatandaşa akülü engelli...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Can'dan hediye akülü engelli arabası

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dört engelli vatandaşa akülü engelli aracı hediye etti. Başkan Hasan Can, engelli vatandaşlardan oluşan korodan şarkılar da dinledi.

Çeşitli vesilelerle engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye ve akülü araç hediye eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, düzenlenen bir programla dört engelli vatandaşa daha akülü engelli aracı hediye etti. Ümraniye Belediyesi Engelliler Kültür ve Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, engelli vatandaşlarla aileleri katıldı.

Başkan Hasan Can, programda sahne alarak şarkılar seslendiren engelliler korosunu ilgiyle dinledi. Koroyu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Hasan Can, kısa bir konuşma yaparak engelliler için yaptıkları hizmetlere değindi. Bugüne kadar her fırsatta, Ümraniye'de yaşayan engelli vatandaşlara, imkânlar ölçüsünde destek olduklarını ifade den Başkan Hasan Can, “kardeşlerimize verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi.

Ümraniye Belediyesi'nin engellilere yönelik hizmetlerine değinen Başkan Hasan Can, üç adet asansörlü özel engelli aracının 24 saat hizmet verdiğini söyledi. Başkan Hasan Can, tekerlekli sandalye, akülü engelli aracı ve bu noktadaki diğer hizmetlerin aynı hassasiyetle sürdürüleceğinin de altını çizdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3