Başkan Can, moral verdi

Başkan Can, moral verdi

Başkan Can, moral verdi

Başkan Can, moral verdi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Can, moral verdi

Başkan Can, moral verdi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Meydanı projesi kapsamında yıkılarak yeni binaya taşınacak Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Burada velilere seslenen Başkan Hasan Can, “Yavrularımız daha modern bir binada eğitim alacak” dedi.

""

Ümraniye Meydanı projesi kapsamında yıkılarak yeni yerinde eğitime devam edecek binada veli ve öğrencilere seslenen Başkan Hasan Can, Mart sonunda taşınacak yeni binanın çok daha modern ve donanımlı olacağını söyledi.

Meydan Projesi'nin Ümraniye için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Hasan Can, deplase edilerek taşınacak okulun yerinin meydan alanı için kullanılacağını söyledi. Meydanın Ümraniyeliler'in rahat nefes alabileceği bir mekan olacağını ifade eden Başkan Hasan Can'a öğrenciler de büyük ilgi gösterdi. Okul yöneticileri ve velilerin teşekkür ettiği Başkan Hasan Can'a öğrenciler de çiçek verdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72