Başkan Can: ‘Eğitim yarınları inşa etmektir'

Başkan Hasan Can, verdiği derste, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Can: ‘Eğitim yarınları inşa etmektir'

Başkan Hasan Can, verdiği derste, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Can: ‘Eğitim yarınları inşa etmektir'

Mebruke Salih Koçak İÖO'nu ziyaret ederek derse katılan Başkan Hasan Can, verdiği derste, öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve belediye çalışmalarıyla ilgili öğrencilere bilgiler verdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ziyaret ettiği Ümraniye Site Mahallesi'ndeki Mebruke Salih Koçak İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda, 4/C sınıfının bir dersine katıldı. Kendi mesleği de öğretmenlik olan Başkan Hasan Can, okuldan gelen talep üzerine, öğrencilere ders verdi. Derse İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Okul Müdürü Cahit Çağlayan ve sınıf öğretmeni Şöhret Selçuk da katıldı.

Çocukların büyük bir ilgi ve dikkatle dinlediği Başkan Hasan Can, verdiği derste, belediyenin yapısı, hizmet ve projeleriyle ilgili olarak öğrencilere bilgi verdi. Kurumun işleyiş biçimi, hizmet alanları ve hayata geçirdiği projelerden bahseden Başkan Hasan Can, görevde bulundukları 7 yıllık süre zarfında gerçekleştirdiği eğitim hizmetlerine değindi.

Göreve geldikleri günden bu yana eğitim alanında sayısız hizmet ve projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Hasan Can, “Geleceğimizin teminatı siz çocuklar için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Sizler için 27 bilgi evini hayata geçirdik ve bu bilgi evlerimizde internet ve kütüphane var, ayrıca daha iyi zaman geçirebilmeniz için çocuk kulüplerimizi kurduk. Ayrıca www.bilgievi.gen.tr sitesini hayata geçirdik.

Bu sitede hem derslerinize çalışabiliyorsunuz, hem de oyunlar oynayabiliyorsunuz. Sizlerin daha rahat ve temiz ortamlarda çalışmanız için okullarımızın bakım ve onarımını üstlendik, boyalarını verdik” dedi. Eğitim ile ilgili başka çalışmalardan da örnekler veren Başkan Hasan Can, eğitimin toplumun geleceği için vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, bu bilinçle hareket ederek eğitim alanında bir sorumluluk örneği sergilediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72