Başkan Battal İlgezdi'den hafta sonu denetimleri

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile hafta.

Başkan Battal İlgezdi'den hafta sonu denetimleri

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile hafta.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Battal İlgezdi'den hafta sonu denetimleri

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ile hafta sonu Ataşehir sokaklarını gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Asfalt çalışmalarını denetleyen, Sokak Şenlikleri etkinliklerine katılan Başkan İlgezdi, Ataşehirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan İlgezdi, vatandaşların beraber fotoğraf çektirme isteklerini de kırmadı.

""

İlgezdi, denetlemeleri sırasında, Ramazan ayı için Ataşehir Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan ilahi CD'lerini de vatandaşlara dağıttı.

Hafta sonu gezisine belediyenin yol ve kaldırım yapım çalışmalarını denetleyerek başlayan Başkan İlgezdi, asfalt çalışması yapılan sokak ve caddelerde inceleme yaptı, vatandaşların isteklerini dinledi. Vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri de not alan Başkan İlgezdi, bunlara ilişkin ilgili müdürlere talimat verdi. 

""

Ataşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen sokak şenlikleri kapsamında Ataşehir'in çeşitli noktalarında müzik sunan gezici orkestranın melodileri eşliğinde vatandaşlarla birlikte eğlenen Başkan İlgezdi, daha sonra Deniz Gezmiş Parkı'nda animasyonları izleyen Ataşehirlilerle ve çocuklarla buluştu.

 

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72