Başbakan Ümraniye ilçe binasını açtı

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasını Başbakan...

Başbakan Ümraniye ilçe binasını açtı

Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasını Başbakan...

20 Mart 2013 Çarşamba 13:32
Başbakan Ümraniye ilçe binasını açtı
Başbakan Erdoğan Ak Parti Ümraniye ilçe binasını açtı Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açtı. Başbakan Erdoğan, “Geçmişte Ümraniye’den metro geçecek deselerdi inanmazdınız. Mesele ufuk meselesi, inanç meselesi, bizler inanıyoruz” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası açılışı yapıldı. Belediye binasının açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ardından yeni ilçe başkanlığının da açılışın yaptı.  Açılışa;  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Milletvekili Yalçın Akdoğan, İlçe Koordinatör Milletvekili İdris Güllüce, İl Başkanı Aziz Babuşcu, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çevre ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Başbakan Erdoğan,  Recep Tayyip Erdoğan açılışta yaptığı konuşmasında medeniyete giden yolun hizmetlerden geçtiğini söyledi. Üsküdar’da yapımı başlayan metronun bölgeye büyük kolaylık sağlayacağını belirten genel Başbakan Erdoğan, “Bugün Ümraniye Belediyemizin açılışını yaptık. Hamdolsun Selçuklu mimarisiyle modern mimarinin bütünleştiği ve artık Ümraniye’de yaşayan kardeşlerim, belediye hizmetlerinde kah o binaya, kah bu binaya koşturmak gibi bir derdi olmayıp tek hizmet binasında artık sorunlarını çözebilecek. Bu tabii bir gelişimin, modern bir yapılaşmanın adımı. Hamdolsun çok daha güzel adımlar atacağız” dedi. “Ak Parti ilçe teşkilatı binası yetmiyordu. Şimdi burada daha yeni, daha modern, daha geniş bir hizmet binasının açılışını yapıyoruz. İnşallah bu hizmet binamızda tüm Ümraniyelilere, Ak Parti camiasına, Türk demokrasisine hepimize hayırlı olsun diyoruz” diyen Başbakan Erdoğan, binanın açılış kurdelesini İlçe Başkanı Öztürk Oran, Kadın Kolları Başkanı Ülkiye Toptaş, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu ile birlikte keserek açılışı gerçekleştirdi. Başbakan Erdoğan açılış sonrasında yeni ilçe binasını gezerek bilgiler aldı, ardından yönetim kurulu toplantı salonunda hazır bulunan teşkilat mensuplarına konuştu. Başbakan Erdoğan, “Ümraniye’de şu ana kadar yaptığınız başarılı çalışmalar yaptınız. Bundan sonraki çalışmalarınıza çok daha farklı heyecan katmak suretiyle inşallah daha önce aldığımız oyların çok daha fazla oy alarak, Ümraniyemize yakışan bir neticeyi alacağınıza inanıyorum. Ümraniye’de ev ev dolaşmalıyız. Her yere ulaşmamız lazım, ulaşalım ki yüz yüze bazı gerçekleri, özellikle bu çözüm sürecini iyi ifade etmemiz gerekir. Süreç içerisinde vatandaşımız öğrensin neymiş çözüm süreci bunu bilmesi lazım” dedi.  İlçe Başkanı Öztürk Oran ise, çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra Başbakan Erdoğan’a hediye takdım etti. .
Son Güncelleme: 20.03.2013 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72