BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMI İLE ÜMRANİYE BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMI İLE ÜMRANİYE BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR

17 Mart 2013 Pazar 18:02
BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KATILIMI İLE ÜMRANİYE BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIYOR

 

         Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın resmi açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 10 Mart Pazar günü Saat 12.00'da yapılacak.

        

         Ümraniye Belediyesi tarafından, Atatürk Mahallesi Kaymakamlık binasının yanına inşa edilen Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası birimlerin taşınma işleminin tamamlanmasıyla hizmet vermeye başladı. Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın resmi açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 10 Mart Pazar günü Saat 12.00'da yapılacak. 

 

""

          Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası toplamda 32.500 m² kullanım alanına sahip ve 3 bloktan oluşuyor. Her 3 bloğun da üzerinde teraslar planlanarak, seyirlik alanlar oluşturuldu. 8.720 m² yeşil alana ve 6.415 m²'de özel tasarlanmış peyzaj alanına sahip olan ve Osmanlı mimarisinden esintiler taşıyan Ümraniye Belediyesi yeni hizmet binası, güneş panelleriyle, elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılıyor. Ayrıca Yeni hizmet binasında vatandaşlarla yoğun ilişki içinde olan müdürlükler, binanın giriş katlarında hizmet vermekte. Böylece halkla ilişkilerdeki iletişimin daha da kolaylaştırılması hedeflendi.

 

200 KİŞİLİK BELEDİYE MECLİS SALONU

        

         Binanın girişinde 1.000 m²'lik Sergi ve Kokteyl Alanı ve dinleyiciler ile beraber 200 kişilik, 2 katlı anfi şeklinde tasarlanmış olan Belediye Meclis Salonu yer alıyor. Bina altında en az 100 araçlık kapalı otoparka sahip.


""

 

AKILLI BİNA

        

         Altında 2 kat bodrum mevcut olan binanın 1200 m² alana sahip bir arşivi de bulunuyor. Adını Ümraniye'nin endemik bitkisi Ümraniye Çiğdemi'nden alan 1.000 m² alanlı modern "Çiğdem Restoran" belediye personeline hizmet veriyor.  3 adet 13 duraklı, 13 kişilik asansör, 3 adet 6 duraklı 13 kişilik asansörü olan yeni hizmet binası güneş panelleriyle, elektrik ihtiyacının bir kısmını karşılıyor.


""

""

""

""

""

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3