Başarı sizden,  ödül bizden

Başarı sizden,  ödül bizden

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:43
Başarı sizden,  ödül bizden

Sultanbeyli Belediyesi her yıl olduğu gibi bu sene de okul birincilerini ödüllendirdi.


Sultanbeyli’de başarılı öğrenciler yine ödüllendirildi. İlçede eğitim veren tüm okulların birincilerine milli yazılım Pardus sisteminin yer aldığı dizüstü bilgisayar hediye edildi. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Belediyesi olarak en önem verdikleri konuların başında eğitim geldiğini belirterek, “Gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları için tüm imkanlarımızı bugüne kadar seferber ettik. Bundan sonra da seferber etmeye devam edeceğiz. Gençlik merkezlerimiz, spor salonlarımız, yeni okullarımız sizlerin hizmetinde. Şehrimizi imar ederken gençlerinizi ihmal eden bir anlayışta değiliz, olmayacağız. Bu bakış açısıyla; yeni projelerimiz içinde çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize kazandırmayı planladığımız eğitim kampüslerimiz, Sultanbeyli’yi adeta eğitimde bir marka haline getirecek” ifadelerine yer verdi.


Türkiye’nin geleceğini, milletin istikbalini, kendini en iyi şekilde yetiştiren, yüreğinde iman olan, gençlerin yükselteceğini vurgulayan Başkan Keskin, “Bugün ülkemizin her zamankinden daha fazla, eğitimli bireylere, kendini her alanda donatan, başarıdan başarıya koşan gençlere ihtiyacı var.  Ülkemizin ayakta kalabilmesi, ancak sizler sayesinde olacaktır. Gençlerimizin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Gençlerimizin kendilerini yetiştirerek bu cennet vatanı geleceğe umutla taşıyacaklarını biliyoruz” şeklinde konuştu.


15 Temmuz vurgusu


Gençlerin 15 Temmuz’da sokaklarda olduğunun altını çizen Başkan Keskin, “15 Temmuz’da sokaklarda gençlerimiz vardı. Ellerinde şanlı bayrağımızla, umudumuzu, cennet vatanımızı işgal etmeye çalışan hainlerin karşısına, gençlerimiz korkusuzca dikildi. Çanakkale’de şehit olan ecdadımızın torunları, yeniden o ruhla, 15 Temmuz’da işgale dur dedi.  İşte bunu gören batı, gençlerimizin cesaretini fark eden küresel akıl, şimdi terör ve zehirli maddelerle geleceğimizi kuşatmaya çalışıyor. Küresel akıl, bir neslimizi adeta yok etti. Özgürlük dediler, gençlerimiz PKK’nın ve DHKP-C’nin avucuna düştü. Radikal İslam dediler gençlerimiz DEAŞ’ın pençesine kapıldı. Devletimiz şu anda tüm terör örgütleriyle amansız bir mücadelenin içinde. Kıymetli anne babalar ve kıymetli gençler; sizleri kuşatmaya çalışan, ülkemizin geleceğini karartmaya çalışan şer odaklarına birlikte fırsat vermeyelim. İnanın sizin elde ettiğiniz her başarı, bizleri mutlu ediyor” dedi.


“Sultanbeyli’nin çehresi değişti”


Sultanbeyli’nin son dönemde yaşadığı büyük gelişmelerle çehresini değiştiğini vurgulayan Başkan Keskin, “İlçemizin her noktasına yaymaya gayret gösterdiğimiz yatırımlarımızla, Sultanbeyli’mizin geleceği şekilleniyor. Ulaşım, eğitim, sağlık, kültür-sanat gibi alanlar başta olmak üzere yaptığımız yatırımlarla, Sultanbeyli artık tercih edilen bir ilçe oldu. 81 ilimizden kardeşimizin huzurla yaşadığı, Anadolu’nun sıcaklığını hissettiren, Aydos’un kadim gölgesinde yükselen ilçemiz, inşallah yeni mega projelerle daha da yaşanabilir hale gelecek.  Bu dönem sonuna kadar inşallah, metroyla yolculuk yapacağız. Mayıs ayında sözleşmesi imzalandı. Diğer projemiz ise Aydos’a kurulacak olan teleferik hattımız. İmar planları onaylandı. Teleferik projesinin hayata geçmesi ve Aydos Kalesi’nin turizme kazandırılması, Sultanbeyli’ye farklı bir güzellik katacak. 400 yataklı devlet hastanemizi Ramazan’dan sonra hizmete açacağız. Adil mahallemizde inşaatı devam eden ağız diş sağlığı merkezimizin de faaliyete geçmesiyle, inşallah Sultanbeyli sağlık alanında da çok rahatlamış olacak” dedi. Başkan Keskin konuşmasına Lisans Yerleştirme Sınavı’na girecek olanlara başarılar dileyerek son verdi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Vefa Vedat Budak, “Belediyemizin geleneksel hale getirdiği ödül törenine hoş geldiniz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Belediye Başkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Okul birinciliği elbette çok önemli. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Velilerimize ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Konuşmaların ardından öğrencilere ödülleri verildi.



 
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3