Bankadaki görevini evinden yapıyor

18 yaşındaki Pendikli Görkem Gözalıcı, çalışma azmi ve sosyal yaşamıyla bir...

Bankadaki görevini evinden yapıyor

18 yaşındaki Pendikli Görkem Gözalıcı, çalışma azmi ve sosyal yaşamıyla bir...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:21
Bankadaki görevini evinden yapıyor

18 yaşındaki Pendikli Görkem Gözalıcı, çalışma azmi ve sosyal yaşamıyla bir çok engelliye örnek oluyor. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde okuyan Görkem, aynı zamanda Türkiye İş Bankası’nda “Home Agent” olarak çalışıyor.

 

Pendikli engelliler yetenekleri ve çalışma azimleriyle diğer engellilere örnek olmaya devam ediyor. Türkiye İş Bankası’nda çalışan üniversite öğrencisi Görkem Gözalıcı’nın sosyal hayatı da örnek alınacak düzeyde. Kitap okuyarak kendini geliştirmeye çalışan Görkem, arkadaşlarıyla gezmeyi çok seviyor. İlk fırsatta yüzme kursuna gitmeyi düşünen Görkem’in engellilere mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Görkem: “Dışa açık olun. Sürekli kendinizi geliştirin. Çok yönlü olmaya çalışın ve kendi yolunuzu yetenekleriniz doğrultusunda kendiniz çizin.” diyor.

 

“Pendik’te yaşamaktan dolayı şanslıyım.”

 

18 yaşındaki Görkem Gözalıcı, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü birinci sınıfta okuyor. Hareketli bir kişiliğe sahip olan Pendikli Görkem aynı zamanda Türkiye İş Bankası’nda “home agent”  (Evden Temsilcilik) olarak çalışıyor. Bankanın tahsilata yönelik çalışmalarını evindeki bilgisayarından yapan Görkem: “Bu işe İŞKUR aracılığıyla sahip oldum. Benim için çok keyifli bir iş. İşim gereği hesaplamalar yapıyorum. Bu da hızlı düşünmemi sağlıyor.” diyor. Konuşmasında Pendik Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ne de teşekkür eden Görkem Gözalıcı: “Belediyenin düzenlediği gezilere katılıyor, seminerleriyle bilgileniyoruz. Bu anlamda Pendik’te yaşamaktan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.” diyerek duygularını aktarıyor. 

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72