Balığın en lezzetlisi Panorama Restaurant'ta

Şile; İstanbul'a yakınlığı ile bilinen ve özellikle hafta sonu...

Balığın en lezzetlisi Panorama Restaurant'ta

Şile; İstanbul'a yakınlığı ile bilinen ve özellikle hafta sonu...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Balığın en lezzetlisi Panorama Restaurant'ta
Şile; İstanbul'a yakınlığı ile bilinen ve özellikle hafta sonu tatilcilerinin veya günübirlik tatilcilerin tercih ettiği bir ilçe.

 

Şile'yi tercih edenler, özellikle de balık yemek için Şile'de karar kılanlar bugünlerde bir ilk ile karşılaşıyor. Birbirinden güzel işletmeleri bulunan ilçede bir balık restoranının bir ilke imza attığı görüldü. Şile'de Panorama Restaurant, mostra olarak bilinen balık sergileme dolabıyla müşterilerinin gözü önünde tercih ettikleri balıkları terazi ile tartarak konuklarına sunuyor.


""

 

Flashaber objektiflerine yansıyan görüntüler hayli ilgi çekici. İşletme yetkilileri yaptıkları yenilik ile ilgili olarak; “Şile'de birçok restoran hizmet veriyor. Ama genel olarak bize gelen konuklarımız balık yemeği tercih ediyor. Biz de işletme olarak bir yenilik yapmaya karar verdik ve daha şeffaf bir anlayış ile böyle hizmet vermeye başladık. Gelen müşterilerimizin tatmak istediği balığı, göz önünde tartarak sunumun en iyi şekilde yapılmasını hedef kıldık” dedi.

 

""

Panorama Restaurant'ta, Şile balıkçı barınağının  doyumsuz manzarası eşliğinde, hafta sonları akşam canlı müzik dinletisi de yer alıyor. İşletme sahipleri, müzisyen Enis Taşkın'ın dinletileri ile akşam saatinde deniz manzarası eşliğinde balık yemek ve dinlenmek isteyen konuklarını restorana davet ediyor. Haber- Foto: Nurcan Kırcalı

 

      

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72