Bakan Ergün Ataşehir'de deprem uyarısı yaptı

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'ne katılan Bilim, Sanayi...

Bakan Ergün Ataşehir'de deprem uyarısı yaptı

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'ne katılan Bilim, Sanayi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bakan Ergün Ataşehir'de deprem uyarısı yaptı

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'ne katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, depreme her an hazırlıklı olmamız gerektiğini söyleyerek, “Depremin mevsimi yoktur. Her an kapımızı çalabilir” dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, genel seçimlerin ardından ilk geniş katılımlı danışma meclisini gerçekleştirdi. Zübeyde Hanım Öğretmenler Evi'nde gerçekleşen danışma meclisi toplantısında tüm mahalle teşkilatı hazır bulundu. Programın sürpriz ismi ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün oldu. Danışma Meclisi'ne ilçeden sorumlu milletvekili Erol Kaya ile birlikte katılan Ergün, önemli açıklamalarda yaptı.

‘Tek hedef yerel seçimler'

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Nimetullah Tapu, Ateşahir'de genel seçimlerde aldıkları başarıyla birlikte daha bir özveri ve kararlılıkla çalıştıklarını söyledi. Artık tüm planlarını yerel seçimlere odaklı yaptıklarını söyleyen Başkan Tapu, “Genel seçimlerin ardından yerelde de başarı sağlayacağız” dedi. Bölgeden sorumlu Milletvekili Erol Kaya ise konuşmasında, Danışma Meclisi'ne katılanlardan söz isteyerek, “Yerel seçimlerde Ataşehir'i mutlaka alın” dedi.

""

Ergün: “Deprem konusunda çok mesafe kaydettik”

Programın son bölümünde ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün kürsüye gelerek önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasının önemli bir bölümünü depreme ayıran Bakan Ergün, bu gerçeğe alışılması gerektiğinin altın çizdi.

""

Deprem konusunda Türkiye'nin çok mesafe aldığını ifade eden Ergün, “1999 yılında Kocaeli, Düzce ve Yalova'da yaşanan deprem Türkiye'ye çok şey öğretti. Van depreminde hızlı bir şekilde yardım organizasyonu, arama-kurtarma ekipleri deprem sonrasında çok iyi organize edildi. Ateş düştüğü yeri yakar, devletin gücü maddi kayıpları telafi etmeye yetecektir” diye konuştu.

""

Türkiye'nin son 9 yılda hayatın her alanında çok önemli gelişmelere sahne olduğunu ve büyük bir değişim yaşadığını ifade eden Bakan Ergün, ülkenin demokratikleşmede, ekonomide ve siyasi istikrar noktasında geçmişle kıyaslanamayacak bir seviyeye ulaştığını söyledi. Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3