Bakan Egemen Bağış Trabzonlu İşadamlarıve Bürokratlar Derneği Toplantısı'na katıldı

Bakan Egemen Bağış Trabzonlu İşadamlarıve Bürokratlar Derneği Toplantısı'na katıldı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Bakan Egemen Bağış Trabzonlu İşadamlarıve Bürokratlar Derneği Toplantısı'na katıldı

Bakan Egemen Bağış Trabzonlu İşadamlarıve Bürokratlar Derneği Toplantısı'na katıldı

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Trabzonlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği (TİAB) tarafından, Ümraniye Çırçır Ormanında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Trabzonlu İşadamları ve Bürokratlar Derneği Başkanı Atalay Şahinoğlu, TİAB Yönetim Kurulu Üyeleri ve birçok Trabzonlu vatandaş katıldı. Yemek ikramının ardından gerçekleşen programda söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, " Burası gerçekten mektep haline geldi. Sadece orman içerisindeki güzellikleri teneffüs etmek değil, zihin jimnastiği de yapılıyor.  Doğrusu güzel bir özellik. Emeği geçen herkesi kutluyor, böyle etkinliklere ev sahipliği yapmalarından dolayı TİAB'a teşekkür ediyorum" dedi. Programda bir konuşma yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; "Trabzonlular sadece kendileri bir araya gelmiyorlar, yaptıkları etkinliklerle herkesi bir araya getiriyorlar. Burada Sayın Bakanımızla bizi bir araya getirdikleri için teşekkür ederim. İstanbul da STK'ların yaygın olarak gördüğümüz sivil toplum yaklaşımının çok ötesinde, gerçekten fevkalade güzel işler yapmalarından dolayı kutluyorum" dedi. 

""
 

Bakan Bağış: "Bu ülkenin hizmetleri her yere ulaştı"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış; "Gerçekten size her yer Trabzon. Artık bize de her yer Trabzon. Bunu geçenlerde İrlanda ziyaretim sırasında fark ettim.  İrlanda ile olan ilişkilerimiz, yine Trabzon üzerinden kurulmuş bir dostluk köprüsüne sahip. Osmanlı padişahı Abdülmecit, 1847 yılında İrlanda'da çok ciddi bir kıtlık geçirilirken iki gemi dolusu gıda yardımını İrlanda'nın Drogheda Bölgesi'ndeki limana indiriliyor. O günden bugüne bu bölgenin simgesi ay yıldız. İrlanda'nın süper liginde oynayan bir Drogheda takımı var, renkleri bordo-mavi ve Trabzonspor'la kardeş takım ilişkisi var. Bu ülkenin hizmetlerini her yere ulaştırmışlar. Bu ülkeye sevdalı Trabzonlular ile birlikte, bürokratlarıyla ve iş adamları ile birlikte bu Pazar günü bu sohbeti yapmaktan çok büyük onur duyuyorum" dedi.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3