Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

Bakan Bağış Ümraniye Siyaset Akademisi'nde

Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Ümraniye'de Ak Parti Siyaset Akademi'sinin kapanış törenine katıldı. Bağış, AB sürecinin aksamadan devam ettiğini söyledi.

""

Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, Ak Parti Siyaset Akademisi'nin kapanış töreni nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Ümraniye Cemil Meriç Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Bakan Bağış'ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış, slayt eşliğinde AB süreci hakkında bilgi verdi. Avrupa Birliği sürecinin aksamadan devam ettiğini ifade eden Devlet Bakanı Bağış, bu süreçte üzerlerine düşen tüm gereklilikleri büyük bir özveri ile yerine getirdiklerini söyledi. Bağış, AB sürecinin tüm alanlarında gerekli adımları kararlılıkla attıklarını vurguladı. Katılımcılar, program sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kasım 2010 döneminde İstanbul'un 7 bölgesinde yapılan Siyaset Akademisi programına, farklı siyasi görüşlere mensup 1400'ün üzerinde vatandaş katıldı. 8 hafta boyunca eğitim alan katılımcılara “Uluslar arası İlişkiler, Türkiye Ekonomisi, Siyasi Tarih, Türkiye'nin Toplumsal Yapısı, Türk Dış Politikası ve AB İlişkileri” gibi sosyal ve siyasi derslerin yanında “Hafıza Teknikleri, Etkili İletişim ve Beden Dili” gibi birçok konunun bulunduğu kişisel gelişim dersleri de verildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3