Bağış, Başkan Can'ı ziyaret etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ümraniye'de katıldığı...

Bağış, Başkan Can'ı ziyaret etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ümraniye'de katıldığı...

28 Temmuz 2013 Pazar 12:29
Bağış, Başkan Can'ı  ziyaret etti

 

AB Bakanı Egemen Bağış, Başkan Hasan Can’ı  ziyaret etti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ümraniye’de katıldığı iftar programı öncesi Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti. Bakan Bağış, Ümraniye Belediyesi Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazdı.  

""

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya Ümraniye’de katıldığı iftar programı öncesi Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.  Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Hasan Can ile bir süre sohbet eden Bakan Bağış, Ümraniye Belediyesi Anı Defteri’ne duygu ve düşüncelerini yazdı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, Bakan Egemen Bağış ve Bakan yardımcısı Alaattin Büyükkaya’ya Ümraniye Belediyesi meslek edindirme kurslarına bağlı cam atölyesinde yapılan altın işlemeli cam vazo hediye etti.

Bakan Egemen Bağış, Ümraniye Belediyesi’ni ziyaretinin ardından Başkan Hasan Can ile birlikte, Kanal A televizyonunun Ümraniye Meydan’dan Ramazan Ayı boyunca her gün canlı olarak yayınladığı ‘İftar Sevinci’ adlı programına da katıldı.

 

Son Güncelleme: 28.07.2013 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72