Atık pil toplayanlara ödül

Ataşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin..

Atık pil toplayanlara ödül

Ataşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin..

26 Temmuz 2013 Cuma 17:54
Atık pil toplayanlara ödül

 

Ataşehir’de atık pil toplayanlar ödüllendirilecek

 

Ataşehir Belediyesi tarafından geri dönüşümün çevre kirliliğinin önlenmesindeki rolüne dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Atık Pilleri Toplama Kampanyası kısa bir aradan sonra yeniden başlıyor.

 

Çevre bilincinin yaygınlaştırılması  ve kamu sağlığının korunması anlayışıyla kullanılmış pilleri toplayanların ödüllendirildiği uygulama sayesinde  25 Mart 2013 – 30 Nisan 2013 tarihleri arasında ilçede 639,62 kg atık pil toplandı. 

 

Atık Pilleri Toplama Kampanyası kapsamında atık pil toplama makinesine atılan her pil karşılığında 10 puan değerinde bir kupon alınıyor. Kuponların toplamı belirlenmiş puan değerlerine ulaştığı zaman belirli hediyeler kazanıyor. 15.000 adet atık pil toplamayı başaran kişiyi en büyük hediye olan PSP (Play Station Portable) bekliyor.

 

Kazanılacak hediyelere karşılık gelen atık pil sayıları şu şekilde;

 

PSP ( Play Station Portable) :

15.000

Fotoğraf makinesi :

5.000

Mp3 Çalar :

2.000

Kulaklık :

1.500

Flash Bellek(8gb) :

1.000

 

 

 

 

 

 

 

 

Ödüllere talip olanların 6 Eylül 2013’e kadar atık pil toplama makinelerinin yer aldığı Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Migros, Palladium, Optimum, Brandium, Carrefour ve Novada alışveriş merkezlerine gitmeleri gerekiyor. Bu merkezlere yerleştirilen makinelere pillerini atıp karşılığında kuponlarını alanlar, daha sonra bu kuponları Ataşehir Belediyesi’ne getirecekler. Hediyeler vatandaştan kuponlar alındıktan sonra tutanak karşılığında teslim edilecek. 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3