Ataşehir'e İnebolulu kaymakam

Kastamonu İnebolulu Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İstanbul Ataşehir'e atandı

Ataşehir'e İnebolulu kaymakam

Kastamonu İnebolulu Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İstanbul Ataşehir'e atandı

22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:51
Ataşehir'e İnebolulu kaymakam

Kastamonu İnebolulu Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İstanbul Ataşehir'e atandı 

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesiyle Zafer Karamehmetoğlu, 2007 yılından bu yana görev yaptığı İzmir Dikili'ye veda etti. Kaymakam Karamehmetoğlu'nun yeni görev yerinin İstanbul'un Ataşehir ilçesi olduğu bildirildi. Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu'nun yeni görevine önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor. Karamehmetoğlu'nun hikayesi ise şöyle;
"1967 yılında Kastamonu İli İnebolu İlçesinde doğdu. İlk-orta ve lise öğrenimini İnebolu’da 1985 yılında tamamladı. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.1990 Yılı Kasım ayında mesleğe, Denizli Kaymakam adayı olarak başladı.1991 yılından itibaren sırasıyla; Karaman-Ayrancı, Kırşehir-Mucur ve Sinop-Erfelek ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.
1992 yılında 8 ay süreyle İngiltere’de eğitim gördü.1993 yılı Aralık ayında Kırşehir İli Boztepe İlçesi Kaymakamı olarak göreve başladı.1995 yılında Erzurum-Tekman Kaymakamlığı’na atanan Karamehmetoğlu, 2 yıl süren bu görev sonrası 1997 yılında Aksaray-Ortaköy Kaymakamı olarak görev yaptı. 1998 yılı sonunda Ağrı Vali Yardımcılığı’na tayin oldu. Burada 1999 yılı Haziran ayından itibaren 4 yıl süreyle Gürbulak Sınır Mülki İdare Amiri olarak görev yaptı. 2003 yılında Düzce Vali Yardımcılığı’na atandı. İki yıl süren bu görevinden sonra 2005 yılında Amasya Vali Yardımcılığı’na atandı. 28 Eylül 2007 tarihindeki kararname ile Dikili Kaymakamlığına atandı. Evli ve dört çocuk babası olan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu İngilizce bilmektedir."

 

Son Güncelleme: 22.07.2013 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72