Ataşehir'de toplum sağlığına yatırım

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini veren Ataşehir ...

Ataşehir'de toplum sağlığına yatırım

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini veren Ataşehir ...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de  toplum sağlığına yatırım

Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini veren Ataşehir Belediyesi; ilçedeki sağlık ve eğitim kurumlarının daha iyi hizmet verebilmesini sağlamak için onlara daha fazla el uzatıyor. 

 

Bu kapsamda Ataşehir Belediyesi tarafından, ilçedeki hasta yoğunluğu ve tedavi bölüm sayısı en fazla hastane olan Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'nin çeşitli birimlerinde bakım-onarım, boyama ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Poliklinik binası, Başhekimlik binası, Fizik-Tedavi binası, Güvenlik binası ve Su deposunda yapılan çalışmalarla hastanenin acil bakım-onarım ihtiyaçları tamamlanıyor.


""

 

Hastanede yapılan bu çalışmalar neticesinde Poliklinik binasına yeniden boya ve sıva yapıldı. Binada bulunan tuvalet ve lavabo kısımları seramik ve fayans döşenerek tamamen yenilendi. Başhekimlik binası, Fizik-Tedavi binası ve Güvenlik binasının çatıları yenilenen çalışmalarda, hastanenin su deposunun da sıvanması ve su yalıtımı yapıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan bu çalışmalarda binaların iç ve dış kısımları da boyanırken, hastane kampüsünün bazı bölümlerindeki kaldırımlar yenilendi bazı bölümlerine ise yeni kaldırımlar yapıldı. 


""

 

Yönetim anlayışları içerisinde toplum sağlığını koruma ve artırma konusuna öncelik verdiklerini belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz halk sağlığına büyük değer veriyoruz. Bu kapsamda ilçemize belediyemize ait olan Türkan Saylan Tıp Merkezimizi kazandırdık. Vatandaşlarımız burada aldıkları hizmetten çok memnunlar.

 

İlçemizdeki sağlık ocaklarına kurulduğumuz andan itibaren yardımlarda bulunuyoruz. Şimdi de ilçemizin en büyük hastanesi olan Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'nin bakım-onarım işlerini yaparak ihtiyaçlarını gidermekten çok memnunuz. Elbette sağlık, sağlıklı ortamlarda var olur. Bu çalışmalarla Ataşehirlilerin ve diğer ilçe ile şehirlerden gelen vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesini arzu ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3