Ataşehir'de sünnet heyecanı!

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla her yıl olduğu gibi...

Ataşehir'de sünnet heyecanı!

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla her yıl olduğu gibi...

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:28
Ataşehir'de sünnet heyecanı!

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan organizasyonla her yıl olduğu gibi bu yılda yüzlerce Ataşehirli çocuk sünnet oluyor.

 

İlçede yaşayan dar gelirli ailelerin çocukları, en sağlıklı ve modern koşullarda ücretsiz olarak sünnet olmaya başladılar.    

 

Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında; Acıbadem, Avicenna, Eren Tıp Merkezi, Kadıköy Şifa, Memorial ve Yeditepe Üniversitesi hastanelerinde sünnet operasyonları halen devam ediyor. Bu yıl organizasyon kapsamında 600’den fazla çocuk sünnet olacak.

 ""

Sünnet olan çocukların düğünü için de büyük bir şölen organize edilecek. Şölende çocuklara hediyeler verilecek, çeşitli animasyon ve müzik gösterileri sunulacak.

 

Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen fakat kayıt yaptırmayan Ataşehirli aileler henüz geç kalmadı. Sünnet başvuruları Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne halen yapılabilir. Başvuru için sünnet olacak çocuğun kimliğinin yanı sıra ayakkabı, pantolon ve gömlek ölçülerinin de iletilmesi gerekiyor. Daha detaylı bilgi için Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nin 0216 570 50 00 numaralı telefonunu aranabilir.

Son Güncelleme: 11.07.2013 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72