Ataşehir'de "Şok Hizmet" başladı

Ataşehir'de "Şok Hizmet" başladı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ataşehir'de "Şok Hizmet" başladı

 

15 günde bir Ataşehir'in farklı bir mahallesinde yürütülecek uygulama kapsamında; saha müdürlükleri tüm ekipleri ile alana inerek, hizmet seferberliği başlatacaklar.

 

Ferhatpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen ilk uygulamada; Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Veteriner İşleri ve Zabıta müdürlüklerine bağlı ekipler mahalleye yoğun ve hızlı hizmet sundular.

 

Çalışmaları denetleyen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı ve birim müdürleri, Ferhatpaşalıların taleplerini öğrendi ve sorunlarına acil çözüm getirdi.


""

 

Yürütülen çalışmada; cadde ve sokaklar önce araçlarla, sonra da süpürgeciler tarafından temizlendi. Yol kenarlarındaki ağaçlar için gerekli budama ve bakımlar yapıldı. Okul ve cami gibi kamusal alanlar hem ilaçlandı hem de temizlendi. Kapalı olan rögar ve yağmur suyu kanallarına müdahale edildi. Mahalledeki çöp konteynırları yıkandı ve boyandı. Evlerinden ve işyerlerinden şikayetlerini yetkililere ileten vatandaşlara anında çözüm getirildi.

 

""

Belediyenin "Şok Hizmet" adını verdiği uygulama hakkında açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "İlçemizin geçmiş dönemlerde en az hizmet alan bölgesi olan Ferhatpaşa Mahallesi'ne, Ataşehir Belediyesi olarak kurulduğumuzdan beri yoğun ilgi gösteriyoruz. Bölge halkımızın da Ataşehir'e layık bir hizmet almaları için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bu sebeple yeni başlattığımız bu uygulamamıza da Ferhatpaşa Mahallesi'nden başladık. Zaten yıl boyunca düzenli şekilde verdiğimiz hizmetlerimiz, bu şekilde çok daha hızlı ve yoğun oluyor. Bu uygulamamız Ataşehir'in her mahallesinde devam edecek" dedi.  


""

""

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3