Ataşehir'de görkemli açılış

Kars, Azder Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz...

Ataşehir'de görkemli açılış

Kars, Azder Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ataşehir'de görkemli açılış

Kars, Azder Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz günlerde yeni şubesini, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi'nde görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. Açılışta, çok sayıda dernek üyesinin yanı sıra Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Der ve Hüseyin İşman gibi isimler de vardı. Gazetemiz Flashaber'e konuşan Dernek Başkanı Murat Batu çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

""

Başkan Murat Batu yaptığı açıklamada; "Bizim amacımız, yöremizin örf ve âdetini tanıtmak, gençlerimizin daha iyi yetiştirilmesi yönünde çalışmalar yapmaktır. Dernekçiliğin, sadece tabeladan ibaret olmaması gerekir bana göre. Çünkü bizler, yoksul kentlerin evlatlarıyız. Cenazemiz oluyor, düğünlerimiz oluyor. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Yani dernekçilik bu demektir. Yoksa sadece bir gece yaparsınız, sonra bir köşeye çekilirsiniz. Ama bizler öyle yapmayacağız. Kimin derdi ve sorunu varsa her zaman onların yanlarında olacağız. Maddi durumu el vermediğinden dolayı okuyamayan, dershaneye gidemeyen gençlerin umudu olacağız. İnşallah bunları başarırız. Üyelerimize karşı bir sorumluluğumuz var. Elimizden geldiği kadar onlara hem iyi günlerinde, hem de kötü günlerinde yardımcı olacağız" dedi. Batu, açıklamasını; "Bizleri bugünkü açılışımızda yalnız bırakmayan tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum" diyerek noktaladı.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72