Ataşehir'de 750 çocuk sünnet oldu

Ataşehir Belediyesi'nin 3'üncü Toplu Sünnet Şöleni, Nazım Hikmet Parkı'nda..

Ataşehir'de 750 çocuk sünnet oldu

Ataşehir Belediyesi'nin 3'üncü Toplu Sünnet Şöleni, Nazım Hikmet Parkı'nda..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de 750 çocuk sünnet oldu

Ataşehir Belediyesi'nin 3'üncü Toplu Sünnet Şöleni, Nazım Hikmet Parkı'nda gerçekleştirildi. Ataşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün organize ettiği şölen, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Haluk Tamgaç, Hüseyin Hışman ve Abdullah Der ile Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi'nin katılımı ile gerçekleştirildi. Sünnet şölenine, belediye tarafından sünnet ettirilen 750 çocuk ve aileleri ile çok sayıda Ataşehirli katıldı.

""

Ataşehir Belediye Başkan Battal İlgezdi, 2,5 yaşındaki Ataşehir Belediyesi'nin 3'üncü sünnet şölenini gerçekleştirdiğine dikkat çekti ve “Genç olmak dinamik olmak, düşünmek, üretmektir. Yeni bir belediye olmamıza rağmen hızlı düşünen, çalışan üreten bir belediyeyiz. Ataşehirlilerin tüm sorunlarına, küçük büyük demeden çözüm üretiyoruz” dedi.

""

Sünnet olan çocuklara da seslenen Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi: “Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Eğitiminize önem verin. Okuyun öğrenin araştırın ve sorgulayın. Artık çocuk olma yaşını geride bırakıyorsunuz. Hepiniz çevrenizde, sokağınızda, mahallenizde, kentinizde ve ülkede neler olup bittiğini öğrenecek ve genç olmanın insan olmanın sorumluluklarını yerine getireceksiniz. Anne-babalarınız, öğretmenleriniz, yerel yöneticileriniz olarak bizler nasıl size karşı sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak sizler de sorumluluklarınızı bilip yerine getireceksiniz”.

Daha sonra sünnet olan çocuklara çeyrek altın hediye eden Başkan Battal İlgezdi, çocukların ve Ataşehirlilerin yoğun sevgi gösterileri arasında organize edilen gösterileri izledi. Sünnet olan çocuklarla tek tek fotoğraf çektiren Başkan İlgezdi, Roman Orkestrası'nın çaldığı Oyun havaları eşliğinde yoğun istek üzerine ‘Çiftetelli' oynadı.

""

Sunuculuğunu Tiyatro Sanatçısı Erdal Türkmen'in yaptığı Sünnet Şöleni'nde çocuklar; animasyon gösterileri, palyaçolar, jonglörler, illüzyon gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri ile doyasıya eğlendi. Şölen'de Ataşehir Belediyesi'nin Gezici Orkestrası çocuklara özel bir repertuar sundu. Roman müziğine yeni yorumlar katan Ahırkapı Roman Orkestrası'nın hareketli şarkılarına yüzlerce Ataşehirli eşlik etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72