Ataşehir Tıp Merkezi en iyi hizmeti veriyor

Ataşehir Tıp Merkezi en iyi hizmeti veriyor

Ataşehir Tıp Merkezi en iyi hizmeti veriyor

Ataşehir Tıp Merkezi en iyi hizmeti veriyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir Tıp Merkezi  en iyi hizmeti veriyor

 Ataşehir Belediyesi Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanları Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcısı Haluk Tamgaç ve Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi ile bir araya geldi. Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde görevli sağlık ve idari işler personeli, evlerinde hazırladıkları çeşitli yiyeceklerle ağırladıkları Başkan İlgezdi'den bazı isteklerde de bulundu.

Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi, Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin kuruluş amacına uygun olarak tüm Ataşehirlilere sağlık hizmeti verdiğini anlattı. Sağlıklı bir toplum olmanın koşullarından birinin vatandaşa hızlı ve ucuz sağlık hizmeti vermek olduğunu belirten Gamze Akkuş İlgezdi, Türkan Saylan Tıp Merkezi projesi nedeniyle Başkan İlgezdi ile merkezin kuruluş ve hizmet vermesinde emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti. Başkan Battal İlgezdi de, sık sık ziyaret ettiği Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin çalışmalarından memnun olduğunu belirtti. Ataşehirlilerin, Türkan Saylan Tıp Merkezi'nin kurulması ve verdiği sağlık hizmeti nedeniyle kendisine teşekkür ettiklerini ifade eden Battal İlgezdi, Tıp Merkezi personeline özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanları da çalışma koşullarından memnun olduklarını belirtirken başkan İlgezdi'den ulaşım konusunda yaşadıkları sorunların giderilmesini istedi. Başkanı İlgezdi de Türkan Saylan Tıp Merkezi çalışanlarına mesaiye geliş ve gidiş için kısa sürede servis sağlayacağı sözünü verdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3