Ataşehir kışa hazır

Battal İlgezdi başkanlığındaki belediye, ilçenin dört bir yanında teyakkuzda.

Ataşehir kışa hazır

Battal İlgezdi başkanlığındaki belediye, ilçenin dört bir yanında teyakkuzda.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir kışa hazır

Ataşehir kışa hazır

Ataşehir'de günlük yaşamın olumsuz etkilenmemesi amacıyla kış hazırlıklarını tamamlayan Battal İlgezdi başkanlığındaki belediye, ilçenin dört bir yanında teyakkuzda.

""

Ataşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yüzyılın en yağışlı ve soğuk kışı olacağı belirtilen 2011 kışı için tüm hazırlıkların tamamlandığı, ilçe genelinde 40 araç, 1 inşaat mühendisi, 3 inşaat teknikeri, 100 işçiyle olumsuz hava koşulları ile mücadele edileceği bildirildi.

""

Kaldırım ve üst geçitlerde de çalışma yapılacağı, park ve bahçeler ile temizlik işleri müdürlüklerinden takviye alınacağı kaydedilen açıklamada, Başkan Battal İlgezdi'nin şu görüşleri aktarıldı: “Kar yağışı ile birlikte anında çalışmalara başlayacak olan ekipler, tuzlama, solüsyon dökme ve yol açma çalışmalarını gerçekleştirecek.

Karla mücadele planı hazır olan Ataşehir Belediyesi'nde, Örnek, Aşık Veysel, Mustafa Kemal, Yeni Sahra, Barbaros, Esat Paşa ve Fetih mahalleleri birinci bölgeyi, İçerenköy, Küçükbakkalköy, Atatürk, Yenişehir ve İnönü mahalleleri ikinci bölgeyi, Ferhatpaşa, Yeniçamlıca, Mevlana, Mimarsinan ve Kayışdağı mahalleleri ise üçüncü bölgeyi oluşturuyor.

Araç ve ekipler, birinci bölgede Cennet Düğün Salonu, ikinci bölgede Migros, üçüncü bölgede ise Mehmet Uslu Camisi önünde konuşlanacak. Ataşehirliler'in günlük hayatlarını aksatmadan devam ettirebilmeleri, işe ve okula gidenlerin yollarda sorun yaşamaması için gerçekleştirilecek olan Kışla mücadele çalışmaları için 1000 ton tuz rezervi yapıldı. Ayrıca Kışla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere araç filosuna yeni araçlar katıldı.”

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3