Ataklı ve Mutlu Maltepe'de

Ataklı ve Mutlu Maltepe'de

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ataklı ve Mutlu Maltepe'de

Maltepe Sohbetlerinde iki cesur gazeteci

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen Maltepe Sohbetlerinin konukları usta gazeteciler Can Ataklı ve Mustafa Mutlu Maltepelilerle bir araya geldi. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen sohbetin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, ülkede düşünce ve ifade özgürlüğüne karşı büyük bir tahammülsüzlük yaşandığına dikkat çekti. Bazı çevrelerin, gazetecilerin tutuklanmasına ve özgürlüklerin kısıtlanmasına karşı çıkan Ataklı ile Mutlu'nun ne zaman tutuklanacağına dair beklenti içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Zengin, herkesi sağduyulu olmaya davet ederek,  “Tüm baskı ve zorlamalara rağmen, tarafsız, özgür ve ilkeli haber anlayışından vazgeçmeyen, hiçbir otoriteye boyun eğmeyen tüm gazeteci dostlarımızın yanında olmalıyız. Bu baskılara karşı koymak sadece Ataklı ve Mutlu'nun görevi değil hepimiz bu baskılara ve haksız tutuklamalara karşı durmalıyız” dedi.

Prof. Dr. Zengin'in konuşmasının ardından gazeteciler Can Ataklı ve Mustafa Mutlu ülkemizde yaşanan sıcak gelişmeleri, hükümet politikalarını, Ortadoğu krizini ve Türkiye'ye yansımalarını yorumlayarak, dinleyicilerin sorularını cevapladılar.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3