Aşure, Ümraniye'de Sivaslılar'ı buluşturdu

Sivas Dayanışma Derneği'nin (SİDAD) Ümraniye'deki yeni yerinde düzenlenen Aşure Günü, hemşehrileri bir araya getirdi.

Aşure, Ümraniye'de Sivaslılar'ı buluşturdu

Sivas Dayanışma Derneği'nin (SİDAD) Ümraniye'deki yeni yerinde düzenlenen Aşure Günü, hemşehrileri bir araya getirdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Aşure, Ümraniye'de  Sivaslılar'ı buluşturdu

Hafta sonu yapılan Aşure etkinliği için buluşan ilçe genelindeki Sivaslılar, daha sıkı birliktelik için dayanışma örneği sergilediler. SİDAD Ümraniye Şube Başkanı Cemal Çetinkaya, bundan sonraki süreçte daha yoğun bir çalışma programı uygulayacaklarını ifade ederek hemşehrilerini güç birliğine davet etti.

Aşure dağıtımını organize eden Yusuf Erciyas ve Erciyas Ailesi de, böyle anlamlı bir günde hemşehriler arasındaki dayanışmaya katkıda bulunmanın onurunu paylaştıklarını ifade ettiler. Aşure etkinliğine SİDAD Genel Başkanı Hakkı Ergin ve civar hemşehri dernek yöneticileri de katılarak katkı sundular.

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki yeni yerinde yaklaşık iki aydır hizmet veren SİDAD şubesinin, tüm hemşehrilerini tek çatı altında buluşturmayı hedeflediğini ifade eden Cemal Çetinkaya, “Derneğimizin kapıları herkese ardına kadar açıktır” dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72