AREV Vakfı, Gürsel Tekin'i ağırladı

AREV Vakfı, Gürsel Tekin'i ağırladı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
AREV Vakfı, Gürsel Tekin'i ağırladı
Kars- Ardahan- Iğdır dernekleri AREV Vakfı, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i ağırladı. Dernek Başkanı İlter Avşar, ziyarette yaptığı konuşmada; "Sayın Gürsel Tekin bizleri çok onurlandırdı. Bir hemşerimiz olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz de her zaman AREV Vakfı olarak kendisinin yanında duracağımızı belirmek istiyoruz" dedi.

 

Bilindiği gibi AREV Vakfı, ilk açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile yapmıştı. Azimli duruşuyla her zaman örnek bir davranış sergileyen Vakıf  Kurucu Başkanı İlter Avşar, hemşerisi olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i dernek binasında ağırladı. Çok samimi ve dostça bir ortamda gerçekleşen görüşmede dernek yöneticileri sıkıntılarını Gürsel Tekin'e aktardılar.


""

 Çok mutlu olduklarını, bir hemşerileri olarak her zaman Tekin'in yanında olacaklarını söyleyen vakıf yöneticileri, Ardahan'da çok sıkıntı içinde yaşayan yöre insanlarının sorunlarını dile getirdiler. AREV Vakfı ziyaret sonunda Gürsel Tekin'e bir plaket takdim etti.


""

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, AREV Vakfı'nı ziyaretinde, hemşerileriyle hasret giderdi. Tekin, "Gerçekten de çok mutlu oldum. Böyle güçlü bir dernek kurmanızdan dolayı şahsınızda tüm Kars- Ardahan- Iğdırlılara teşekkür ediyorum. Gerçekten sizlerin de belirttiği gibi Ardahan, Türkiye'nin Somali'si gibi. Adeta bir kenara itilmiş, kendi başına bırakılmış bir şehir gibi" dedi. Türkiye'nin yeni bir iktidara ve güce ihtiyacı olduğunu söyleyen Tekin; "Genel Başkanımız gece- gündüz demeden tüm ülkeyi karış karış geziyor. Ben de aynı azimle gecemi gündüzüme katıyorum. İnşallah önce yerel, sonra da genel seçimlerde Türkiye'yi tüm sıkıntılarından kurtaracağız. Ben her gittiğim yerde halkımızın yeni bir iktidara ve yönetime ihtiyacı olduğunu  anlatıyorum. İnşallah başaracağız. Birlik ve beraberlik içinde olursak, hiç bir engel bizleri yıldıramaz" dedi. Tekin konuşmasını; "Sizleri kutluyorum.  Ben de sizlere destek vermek için geldim. Her zaman yanınızda olacağım.  AREV Vakfı yönetiminde sizin de belirttiğiniz gibi Karadenizli Ekşioğlu ailesinden bir üye var.  Bingöl'den yine bir arkadaşımız üye olmuş. Bu durum aslında Türkiye gerçeğidir. Biz işte buyuz. Kardeşiz, akrabayız. Böyle birlik ve beraberlik içinde olursak kimse bizi yıkamaz. Onun için diyorum ki, bir olalım, diri olalım yeter" diyerek tamamladı.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3