Anneler kep attı

Anneler kep attı

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Anneler kep attı

Maltepe Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Anne Üniversitesi ilk mezunlarını verdi. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde başlayan ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlanan eğitim seminerlerinde eğitimde ailenin rolü, girişimcilik, medya okuryazarlığı, sağlık bilgisi ve çevre, sanat ve toplum, ev ekonomisi, iletişim becerileri gibi pek çok konuda eğitim gören anneler, düzenlenen kep töreninde diplomalarını aldılar.

""

"Kadına şiddet değil, söz hakkı"

Yetmiş dokuz mezun veren Anne Üniversitesi'nin öğrencilerinden Ayten Özcan yaptığı konuşmada Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'e teşekkür ederek, bir eğitim projesine katılmış olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Özcan, "Kadına şiddetin gündemde olduğu bu dönemde böyle bir projeyle kadınlarımıza verilen değeri bir kat daha arttırmış olduğunuz ve biz anneleri unutmadığınız, söz hakkı verdiğiniz için mutluyuz. Annelere verilen her eğitim yetiştirdiğimiz çocukların daha da başarılı olmasını sağlayacaktır. Ben de bir anneyim ve kızım için bu eğitime katıldım. Tüm anneler adına bu projede emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim" diye konuştu. Ayten Özcan'ın kızı da okuduğu ?Anneciğim'şiirini, mezun olan tüm annelere armağan etti.

Diplomalarını alan anneler, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin'e, kendilerine diploma sevinci yaşatmasından dolayı teşekkür ettiler.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72