Ankaralılar İftarda buluştu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye'deki hemşeri derneklerine iftar...

Ankaralılar İftarda buluştu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye'deki hemşeri derneklerine iftar...

15 Temmuz 2013 Pazartesi 15:40
Ankaralılar İftarda buluştu

 Ankaralılar İftarda Nikâh Sarayı’nda Buluştu

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ümraniye’deki hemşeri derneklerine iftar yemekleri veren Ümraniye Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı avlusunda Ümraniye Ankara Çamlıdere Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneğiyle iftar yemeğinde buluştu.
Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri iftar programlarına devam ediyor. Ümraniye Belediyesi, 14 Temmuz Pazar günü Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı avlusunda Ankaralılar derneğiyle iftar yemeğinde buluştu. İftar programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, Ümraniye Ankara Çamlıdere Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Yılmaz, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan Ümraniye Ankara Çamlıdere Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hacı Yılmaz, sevgili Ankaralılar Ramazanı şerifiniz mübarek olsun. Bu ay rahmet bereket ayıdır. Kardeşliğimiz birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Bu güzel  günde iftar sofrasına hepiniz hoşgeldiniz. Bizleri bu rahmet ve bereket ayında bir araya getiren, böylesine güzel bir organizasyon sağlayan başta Ümraniye belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hepimizin Ramazan ayı  mübarek olsun dedi.
""
 
HÜSEYİN ERDOĞDU, “ÜMRANİYE’DE RAMAZAN BEREKETLİ GEÇİYOR”
Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdoğdu, “ Sizlerle birlikte olmaktan sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve İlçemizdeki il derneklerimizle birlikte organize ettiğimiz Ramazan İftar programlarında, bu akşam Ankaralılar derneği ile bir arada iftar yapmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan Ay’ı boyunca görsel şölen ve etkinliklerin tek adresi olan, Ümraniye Meydan’da oluşturulan dev bir gemide birçok ramazan etkinliği, konserler, tiyatrolar, çocuk gösterimleri büyük ve küçük herkese hitap eden etkinlikler coşkulu katılım ile Ümraniyelilerle buluşuyor. Ayrıca İl ve İlçe derneklerinin yer aldığı meydanda bulunan filikalarda derneklerin düzenlemiş oldukları yöresel motifler, çizgiler ve kültürel etkinliklerle de Ümraniye’de ramazan bereketli geçiyor.”dedi.
Ümraniye Ankara Çamlıdere Gençlik Kültür ve Dayanışma Derneği belediyenin verdiği iftar yemeğinden sonra Ümraniye Meydan’da bulunan derneğe ait filikada misafirlerini ağırladı. Hemşeri dernekleri etkinlikleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek.
 
Son Güncelleme: 15.07.2013 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72