Anadolu yakası Belediye Başkanları Toplantısı Ümraniye'de yapıldı

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu yakası Belediye...

Anadolu yakası Belediye Başkanları Toplantısı Ümraniye'de yapıldı

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu yakası Belediye...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Anadolu yakası Belediye Başkanları Toplantısı Ümraniye'de yapıldı

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu yakası Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın ev sahipliğinde Ümraniye Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda gerçekleşti. Ak Partili belediye başkanlarının katıldığı toplantı olumlu geçti.

Anadolu yakasının sorunları, çözüm yolları, yeni proje ve hizmetler gibi konuların masaya yatırıldığı toplantıya, ev sahibi olarak Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Selim Temurci, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Öztunç katıldı. Bir araya gelen Anadolu yakası Belediye Başkanları, kahvaltı ikramının ardından toplantıya geçtiler.

Toplantıya ev sahipliği yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Yeni Hizmet Binası hakkında sunum eşliğinde bilgilendirmeler yaptı. Belediye Başkanlarına binanın çeşitli birimlerini de gezdiren Başkan Hasan Can, Belediyenin Çiğdem Restoran'ında misafirlerine yemek ikramında bulundu.

Ümraniye Belediye başkanı Hasan Can, toplantı sonrasında misafirlerine Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Cam Atölyesi'nde üretilen altın işlemeli cam kase hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3