Almanlardan Pendik'te dostluk yürüyüşü

Almanya'nın Stuttgart şehrinin Schwabischall Belediye Başkanı Hermann...

Almanlardan Pendik'te dostluk yürüyüşü

Almanya'nın Stuttgart şehrinin Schwabischall Belediye Başkanı Hermann...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Almanlardan Pendik'te dostluk yürüyüşü

Almanya'nın Stuttgart şehrinin Schwabischall Belediye Başkanı Hermann Josef Pelgrim önderliğinde bir heyet Pendik'te dostluk yürüyüşü gerçekleştirdi. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi önünden başlayan yürüyüş, Pendik Belediyesi heyetinin eşliğinde sahildeki Atatürk anıtına kadar devam etti.

Alman gösteri grubu, yöresel kıyafetleriyle Gazipaşa Caddesi Eşref Bitlis Parkı'nda Pendiklilerin meraklı bakışları altında kendilerine özgü halk oyunlarını sergilediler. Ayrıca Alman gösteri grubu Atatürk anıtında Pendik Belediyesi şerefine gökyüzüne doğru tüfek atışı yaptı.

Dostluk yürüyüşünün ardından Belediye Başkanı Kenan Şahin Alman heyetine yemek ikram etti. Yemeğin ardından Schwabischall Belediye Başkanı Hermann Josef Pelgrim, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Pendiklilere teşekkür etti. Başkan Şahin de, hatıra fotoğrafı öncesi heyete, Türk motifleri ile süslü bir cam vazo hediye etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3