Akfırat, eğitim köyü olacak

Akfırat, eğitim köyü olacak

Akfırat, eğitim köyü olacak

Akfırat, eğitim köyü olacak

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Akfırat, eğitim köyü olacak

Akfırat, eğitim köyü olacak

Tuzla'da düzenlenen halk meclisi toplantıları periyodik olarak devam ediyor. Akfırat'ta mahallelilerle buluşan Başkan Şadi Yazıcı, yeni üniversitelerle bölgenin eğitim köyüne dönüşeceğini söyledi.

Halk Meclisi toplantısına, Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Yardımcıları Av. Mehmet Çelikel, Ahmet Çabuk, Serhan Kural ve Funda Oktay'ın yanı sıra birim müdürleri katıldı. Belediyenin hizmetlerini anlatan Başkan Şadi Yazıcı, daha sonra da mahalle sakinlerinin sorunlarını, görüş ve isteklerini dinledi. Sorunların en kısa sürede çözülmesi için kararlı bir irade ortaya koyup, samimiyetle çaba gösterdiklerini belirten Yazıcı, daha önceki halk meclisinde vermiş oldukları sözleri yerine getirdiklerini vurguladı.

Fiziksel çalışmaların yanı sıra sosyal çalışmalara da büyük önem verdiklerine ifade eden Yazıcı;  “Bildiğiniz gibi belediyemizde yardımlar artık tek çatı altında yapılıyor. Bunun için ‘Gönül Elleri Çarşı'mızı kurduk. Muhtaç vatandaşlarımıza buradan yardım yapıyoruz. İhtiyacı olanlar buraya başvurabilir. Buradaki insanların çoğunluğu gönüllülerden oluşmakta.

Her türlü ihtiyaç tamamen hayırseverler tarafından karşılanıyor. Ancak yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için mahallelerde halk gönüllülerinden oluşan kişiler çalışıyor. Biz sadece ‘veren elle, alan eli' buluşturuyoruz. İhtiyaç sahibi olarak başvurabileceğiniz gibi, gönüllü olarak da bu hizmete katılabilirsiniz” diye konuştu. Belediyenin çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini belirten mahalle sakinleri de, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar için Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya teşekkür ettiler.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72