Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı ÇEKSİAD'da

Ak Parti İlçe İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve yönetimi, Çekmeköy Sanayici..

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı ÇEKSİAD'da

Ak Parti İlçe İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve yönetimi, Çekmeköy Sanayici..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı ÇEKSİAD'da

Ak Parti İlçe İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve yönetimi, Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD'ı ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

Kongreyle birlikte taze bir güçle yola çıkan Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD)'a ziyaretçi akını devam ediyor. Bölgedeki kurum ve kuruluşların yeni yönetime başarılar dilediği ziyaretlerin sonuncusunu Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı yaptı. Yönetim kurulu ile birlikte ziyarete gelen İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, ÇEKSİAD'ın yeni yönetimine başarılar diledi. ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı iyi niyet dilekleri iletildi.

""

ÇEKSİAD'ın bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de ilçeye katkı sunmaya devam edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Yüksel, “ÇEKSİAD ilçemizin en başta gelen sivil toplum kuruluşlarından biri. Geçen süre içerisinde ilçemize her anlamda katkısı oldu. Hem yatırım noktasında hem de ilçemizin imajı açısından önemli kazanımları oldu” dedi. Yüksel, yeni yönetimin de aynı kararlılık içinde çalışacağına inandığını sözlerine ekledi.

""

ÇEKSİAD Başkanı Abdullah Gelgeç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek derneğin yeni dönemde de aynı kararlılık içinde çalışmalarını aksatmadan sürdüreceğini söyledi. Başkan Gelgeç, tüm siyasi partilerle eşit mesafede olduklarını ve ilçeye katılan tüm güzelliklerin destekçisi olduğunu sözlerine ekledi.

""

Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, ziyaretin son bölümünü ise yapılacak yeni anayasaya ayırdı. Bu noktada işadamlarının görüş ve önerilerine açık olduklarını söyleyen Yüksel, işadamlarıyla bir araya gelip, süreci verimli olarak değerlendireceklerini kaydetti.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

""
 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3